Süper Egitim Cdleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    gafman bana korgo ile yollarmısın bide varsa c# görsel egitim seti varmı

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    uz-i adam demek istiyoki linkler kırılmassa ben indirecem hepsini daha sonra dvd yapacam ozaman isteyene yolarım :) ama şimdiden bi söle adam liste yapsın:)))

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Arkadaşlar

office 200

Server 2003

Visual Basic

bunlar iniyor şu an devamı da inecek İnşallah.

AMİN

Arkadaşlar siz eğitimleri bu başlıkta toplayın ben indirip yollarım size.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Vallahi ne desem bilmemki Şaşırdım kaldım, Ellerine Sağlık bizim için verdiğin emeklerine sağlık, Allah senden razı olsun Hocam, İnan en çok da İngilizce Eğitim setine hayran kaldım. Çok sağol.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    vallahi gafmanindir diğini banada yolla sen olmasan koto yer bizi :)

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    baba saol bee :) eyw, ..şu an indirmeye müsait  değilim ama umarım indirene kadar linkler silinmez! :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 3947 Toplam Mesaj: 27