Super MNC ( Monday Night Combat ) Steam Davetiye Dağıtımı
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------yerimizi alalım
----------------------------- -
yaz veresiye defterine beni de
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------yerimizi alalım
----------------------------- -
Bu LOL sardı baya bunuda denemek lazım :)
-
bende bende bende
-
Bizi de yaz.
-
Güncelleme: Evet beyler çekilişimiz bitmiştir ve kazananlarımız hezarfen ve SinusX olmuştur kendileri bana steam adlarını söylerlerse ve https://steamcommunity.com/id/ccaglayan bu kullanıcıyı eklerlerse kendinlerine hediyelerini armağan ediceğim :) katılan herkese teşekkürler yakında umarım gene buna benzer bi etkinlik yapabilirim iyi oyunlar :)
-
oyunu görünce bugun konu aklıma geldi sonucuna bakmamıştım konunun :D sağlık olsun hayırlı olsun diyelim kazananlara :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------oyunu görünce bugun konu aklıma geldi sonucuna bakmamıştım konunun :D sağlık olsun hayırlı olsun diyelim kazananlara :D
-----------------------------Senin aklına gelip bakmasan bende unutmuştum kazanmışım haberim yok :D
Bu arada o LOL için niye konu açtın fena sardı başından kalkamıyorum :D
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------oyunu görünce bugun konu aklıma geldi sonucuna bakmamıştım konunun :D sağlık olsun hayırlı olsun diyelim kazananlara :D
-----------------------------Senin aklına gelip bakmasan bende unutmuştum kazanmışım haberim yok :D
Bu arada o LOL için niye konu açtın fena sardı başından kalkamıyorum :D
-----------------------------:D lol öyle ya bide başlarken zaten 1 oyun 1 saat sürüo bilerek giriosun 1 maç atar çıkarım edasıyla başlıyorsun. 1 maç 2 maç derken bi bkamışsın saatler geçmiş :D