Super Natural Akıllarda Soru Kalmasın Tartışalım Fikirlerimizi Paylasalım
-
samuel yan çizicek var onda bi kıllık :)
-
cass baş melek olmamış. cennette iç karışıklık var raphael yandaşlarıyla beraber Yönetimi ele gecirmek istiyo... cennette tam bi kaos var. melekler cass in kendi iradesiyle hareket ettiğini görünce kafaları karıştı. Herkes kafasına göre takılıyor emir komuta zinciri bozuldu. Bi zamanlar omuz omuza savaşan melekler birbirine düştü. Bazı melekler cennetteki önemli ve güçlü silahları çaldı (Sacma buluyorum burayı) Silahları kim elde ederse yönetimide o ele gecirir hesabı herkes silahları arıyor :)
Sam de bi gariplik var eski Sam değil. Bunda Lucider in bi parmağı oldugunu düşünüyorum... Lucifer hesabı kapatmadı bence...
Bu arada meydana şekil değiştirenlerin tanrısı çıktı öldürülemiyor ve çok güçlü... Bi çocuk var ortada ve ne oldugu belli değil...
Cehennemin Yeni Kralı dean ile birlikte çalışan boby nin ruhunu rehin tutan şeytan (ismini unuttum)
Yaratıklar garip davranıyor ve Yerlerinden çok uzaklarda görülebiliyor...
Sizce ilerleyen bölümlerde ne olabilir tahminleri alayım
-
Chuck peygamber aga ne tanrısı ya :| yalnız ortalık iyice karışıyor Sam ne ayak çözemedim :W
-
yeni bölümlr hakkında ne düşünüyosunuz
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sam ne ruhsuz bi adammış öyle :)
-
fatX bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------sam ne ruhsuz bi adammış öyle :)
benim hevesim kaçtı bol kanlı sahneler bekliyorum ruhsuz falan ama hatunu götürdü son bölümde :)