Süper Zombi Yok Etme Oyunu (Bağımlılık Yapar)
-
Oyundaki amacımız bulunduğumuz yerdeki tüm zombileri temizlemek, yerimizde sabit şekilde durarak elimizdeki silahla zombilere nişan alarak vuruyoruz, silahla nişan alacağımız yere mouse ile aşağı yukarı yaparak karar veriyoruz, atış hızımızı ayarlamak için ise mouse ile ileri geri yapabiliriz, hız göstergesi elimizde bulunan ok'da kırmızı şekilde beliriyor, her zombiyi direk vuramıyoruz bazı zombileri vurmak için çeşitli düzenekleri harekete geçirmemiz gerekebilir, zorlandığınız bölümlerde sağ üst köşedeki "HINTS" butonuna tıklayarak bölümü nasıl geçmeniz gerektiği ile ilgili ipuçlarına ulaşabilirsiniz... +13
http://www.ilanyolla.com/79773_flaming-zombooka-2-flash-oyun-secme-oyun-

-
süper hocam worm gibi
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------
süper hocam worm gibi
-----------------------------oyunun sonunu getirdim, her bölüm ayrı bir zevk, öldürmek için çeşitli düzenekler var fantazili :)) testere filmi gibi :d
-
nolanded bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
süper hocam worm gibi
-----------------------------oyunun sonunu getirdim, her bölüm ayrı bir zevk, öldürmek için çeşitli düzenekler var fantazili :)) testere filmi gibi :d
----------------------------evet
-
son bölüm tam işkence :S
-
harika bişeymiş harbiden :D
bişey sorucam son bölümlere yakınım kapatıp tekrar kaldığım yerden başlamak için hangi yöntemi kullanmam lazım ?
-
Sahir bunu yazdı:
harika bişeymiş harbiden :D
bişey sorucam son bölümlere yakınım kapatıp tekrar kaldığım yerden başlamak için hangi yöntemi kullanmam lazım ?
-----------------------------bölümleri otomatik kaydediyor, istediğin zaman continue diyip kaldığın bölümden başlayabiliyorsun
-
21de kaldımlan yardım edin
-
shivo bunu yazdı:
-----------------------------önce alttaki kaşar dilimini al sonra testereye vurarak üsttekileri parçala sonra testereyi ileri geri salla dışarı çıktığında zinciri kopar sonra kendisi alttakileri parçalayacak zaten :)))
-
nolanded bunu yazdı:
shivo bunu yazdı:
-----------------------------önce alttaki kaşar dilimini al sonra testereye vurarak üsttekileri parçala sonra testereyi ileri geri salla dışarı çıktığında zinciri kopar sonra kendisi alttakileri parçalayacak zaten :)))
-----------------------------heh geçtim.
-
takıldığınız bölümlerde sağ üstteki HINTS yazan yere tıklayarak nasıl geçildiğini öğrenebilirsiniz