Supernatural | Sezon 06 | HDTV Xvid | TR Altyazı |
-
Arkadaskar 5. sezon 16. bölümde kaldım ben :))net kotalı olunca bıraktım... luciderla maykıl savaşıyomu ilerde en çok merak ettiğim o.. bide cas tanrıyı buluyomu lan adama acıyom ya :))
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaskar 5. sezon 16. bölümde kaldım ben :))net kotalı olunca bıraktım... luciderla maykıl savaşıyomu ilerde en çok merak ettiğim o.. bide cas tanrıyı buluyomu lan adama acıyom ya :))
-----------------------------ilk soruna cvp kapışmak üzere iken dean araya girio bi güsel lucifer pataklıo sora çukura düşüo işte cass işe tanrıyı bulamıyor mikaile kutsal yağ fırlatıp mikaile forlatıyor sonra luciferde onuda öldürüyor en sonda cass i geri canlandırıo tanrı işte bole bişi ... dvm edio
-
calpazhan bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------ilk soruna cvp kapışmak üzere iken dean araya girio bi güsel lucifer pataklıo sora çukura düşüo işte cass işe tanrıyı bulamıyor mikaile kutsal yağ fırlatıp mikaile forlatıyor sonra luciferde onuda öldürüyor en sonda cass i geri canlandırıo tanrı işte bole bişi ... dvm edio
nie anlatıosun anlamadım adam ne zewk alcak şmdi ondan (: piskopatmısın sen :D -
angelofhope bunu yazdı:
@emirreis
cass baş melek olmadı hocam sadece yetenekleri arttırıldı..
baş melekler ilk yaratılan 4 melek zaten..
-----------------------------hacı 5. sezonun sonunda, cass ile dean arabada giderken, michealdan boşalan baş melek boşluğunu ben doldurdum demedi mi ?
yoksa alt yazı mı yanlıs :=)
-
bende 5, sezonda kalmiştim:) vay be maykili harciyorlar ha. adam meleklerin generaliydi vs. diziye cass girdikten sonra adam gibi bişeye benzedi. yeni sezonlardada varmi? yoksa yine ucube yaratıklarımı kovaliyorlar?
-
siganfu bunu yazdı:
bende 5, sezonda kalmiştim:) vay be maykili harciyorlar ha. adam meleklerin generaliydi vs. diziye cass girdikten sonra adam gibi bişeye benzedi. yeni sezonlardada varmi? yoksa yine ucube yaratıklarımı kovaliyorlar?
-----------------------------Yeni sezonun ilk 2 bölümü çıtkı ve suan yok. Şuan dedesi samuel ve 3 kuzeni var. Eski yaratıklar biraz daha güçlenmiş gibiler, ters giden bir şeyler var...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------Yeni sezonun ilk 2 bölümü çıtkı ve suan yok. Şuan dedesi samuel ve 3 kuzeni var. Eski yaratıklar biraz daha güçlenmiş gibiler, ters giden bir şeyler var...
hocam yeni dizi olrk breaking bad , californication , weeds , entourage , family guy fln baslamanı tavsiye ederim. -
bu dizi 5. sezonda bitmeliydi
-
maykılı harcadılar demek oysa En güçlü melekti.. Karizmaydı adı bile gecse millete bi korku salıyodu :)) Cass zaten adamım ya tanrıyı bulacam die kendini paraladı durdu :)))
Cennet ve cehennem olayını ilginç kurgulamıslar yani ben beğendim :))
Asıl savaş başlasada meleklerle seytanlar topyekün birbirinr girse görsel efekt şovu izlesek süper olur :))
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------bu dizi 5. sezonda bitmeliydi
aynen lan bak geçende konuştuk harbi bitmeliydi. bakalım daha 6ya başlamadım hepsi bitsin öyle başlarım ama beni en şaşırtan chuck ın tanrı olması. ayrıca castiel de baş meleklerden biri oldu diye biliyorum bende