folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Supernatural | Sezon 06 | HDTV Xvid | TR Altyazı |

Supernatural | Sezon 06 | HDTV Xvid | TR Altyazı |

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaskar 5. sezon 16. bölümde kaldım ben :))net kotalı olunca bıraktım... luciderla maykıl savaşıyomu ilerde en çok merak ettiğim o.. bide cas tanrıyı buluyomu lan adama acıyom ya :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaskar 5. sezon 16. bölümde kaldım ben :))net kotalı olunca bıraktım... luciderla maykıl savaşıyomu ilerde en çok merak ettiğim o.. bide cas tanrıyı buluyomu lan adama acıyom ya :))

ilk soruna cvp kapışmak üzere iken dean araya girio bi güsel lucifer pataklıo sora çukura düşüo işte cass işe tanrıyı bulamıyor mikaile kutsal yağ fırlatıp mikaile forlatıyor sonra luciferde onuda öldürüyor en sonda cass i geri canlandırıo tanrı işte bole bişi ... dvm edio

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByShaDowWw
    ByShaDowWw's avatar
    Erkek

calpazhan bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

ilk soruna cvp kapışmak üzere iken dean araya girio bi güsel lucifer pataklıo sora çukura düşüo işte cass işe tanrıyı bulamıyor mikaile kutsal yağ fırlatıp mikaile forlatıyor sonra luciferde onuda öldürüyor en sonda cass i geri canlandırıo tanrı işte bole bişi ... dvm edio

nie anlatıosun anlamadım adam ne zewk alcak şmdi ondan (: piskopatmısın sen :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

angelofhope bunu yazdı:

@emirreis

cass baş melek olmadı hocam sadece yetenekleri arttırıldı..

baş melekler ilk yaratılan 4 melek zaten..

hacı 5. sezonun sonunda, cass ile dean arabada giderken, michealdan boşalan baş melek boşluğunu ben doldurdum demedi mi ?

yoksa alt yazı mı yanlıs :=)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

bende 5, sezonda kalmiştim:) vay be maykili harciyorlar ha. adam meleklerin generaliydi vs. diziye cass girdikten sonra adam gibi bişeye benzedi. yeni sezonlardada varmi? yoksa yine ucube yaratıklarımı kovaliyorlar?

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:

bende 5, sezonda kalmiştim:) vay be maykili harciyorlar ha. adam meleklerin generaliydi vs. diziye cass girdikten sonra adam gibi bişeye benzedi. yeni sezonlardada varmi? yoksa yine ucube yaratıklarımı kovaliyorlar?

Yeni sezonun ilk 2 bölümü çıtkı ve suan yok. Şuan dedesi samuel ve 3 kuzeni var. Eski yaratıklar biraz daha güçlenmiş gibiler, ters giden bir şeyler var...

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

siganfu bunu yazdı:

Yeni sezonun ilk 2 bölümü çıtkı ve suan yok. Şuan dedesi samuel ve 3 kuzeni var. Eski yaratıklar biraz daha güçlenmiş gibiler, ters giden bir şeyler var...

hocam yeni dizi olrk breaking bad , californication , weeds , entourage , family guy fln baslamanı tavsiye ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

bu dizi 5. sezonda bitmeliydi

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

maykılı harcadılar demek oysa En güçlü melekti.. Karizmaydı adı bile gecse millete bi korku salıyodu :)) Cass zaten adamım ya tanrıyı bulacam die kendini paraladı durdu :)))

Cennet ve cehennem olayını ilginç kurgulamıslar yani ben beğendim :))

Asıl savaş başlasada meleklerle seytanlar topyekün birbirinr girse görsel efekt şovu izlesek süper olur :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı:

bu dizi 5. sezonda bitmeliydi

aynen lan bak geçende konuştuk harbi bitmeliydi. bakalım daha 6ya başlamadım hepsi bitsin öyle başlarım ama beni en şaşırtan chuck ın tanrı olması. ayrıca castiel de baş meleklerden biri oldu diye biliyorum bende

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 4342 Toplam Mesaj: 22