Supernatural | Tüm Sezonlar | DVD Rip | Teklink
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
1.sezonun 2. bölümünü izlemesenizde olur :|
gelmiş geçmiş en boktan dizi bölümü diyebilirim :|
-----------------------------dün gibi hatırlıyom ilk sezonu izlerken ne boktan diziymiş dediğimi 2. sezonda bitti 3. e başladıgımda acayip bağladı arkadaş peş peşe 6-7 bölüm izliyordum yatıyordum rüyamda mezar kazıp tuzmuz döküyordum düşün :D
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------dün gibi hatırlıyom ilk sezonu izlerken ne boktan diziymiş dediğimi 2. sezonda bitti 3. e başladıgımda acayip bağladı arkadaş peş peşe 6-7 bölüm izliyordum yatıyordum rüyamda mezar kazıp tuzmuz döküyordum düşün :D
bi lost spartacus the walking dead gibi dizilerinn yanında tırt bu -
griffin bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
bi lost spartacus the walking dead gibi dizilerinn yanında tırt bu
-----------------------------bahsettiğin dizilerle konusu felan benzemiyor nasıl karşılaştırma yapdın hayret dogrusu :D o dizileride beyenen biri olarak buda onlardan aşagı kalan bir dizi değil
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------griffin bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
bi lost spartacus the walking dead gibi dizilerinn yanında tırt bu
-----------------------------bahsettiğin dizilerle konusu felan benzemiyor nasıl karşılaştırma yapdın hayret dogrusu :D o dizileride beyenen biri olarak buda onlardan aşagı kalan bir dizi değil
konuların benzeemesine gerek yokki yapımların kalitelerine göre degerlendirdim -
http://www.wupload.com/file/71641524/Supernatural.S06E08.All.Dogs.Go.to.Heaven.HDTV.XviD-FQM.avi dosyasi 6 byte gozukuyor :s benim jdownload mi sapitti bir sorun mu var ?
-
alt yazı entegrelimi ayrı bir dosya olarak goremedim ben :)
edit : 6 sezon 8. bolum 6 kb gosteriyo ona bi baksan hocam
edit : hoca valla nerdeyse birinci sezon bitti inecek ama alt yazıları nerde bunun ordan burda bul filan deme bide
-
hacı valla alt yazılar olmadan bi halta yaramaz ugrastırma bizi bir paylaşım yapmışken tam olsun altyazılarıda bekliyoz
-
http://divxplanet.com/sub/m/6849/Supernatural.html link kırılmış heralde yeniliyicem altyazıları burada paket olanları indirin
-
izlediğim gelmiş geçmiş en kaliteli dizi,,,
Lostun finaliyle 5. sezonun finalini karşılaştır aradaki farkı gör o kadar söyleyim :D yada cass in ben Tanrıyım ya ithaat et yada öl demesi beni bitirdi :D
-
BBS bunu yazdı:
eyw 1-2-3 üncü sezonları izlemiştim bırakmıştım hazır bulmuşken 3den 6ya çekemde bitirem sagol dostum ;)
-----------------------------yerinde olmak için neler vermezdim.... esas herşey 4. sezonda başlıyor...