Supernatural İle İlgili Bir Kaç Endişe
-
Arkadaşlar şu konudan sonra supernatural'ı izlemeye karar verdiğimi söylemiştim bugünlerde başladım.
Bir kaç bölümü izledim babalarını arama çabaları falan fakat her bölümde ayrı bir yaratığı öldürüyorlar yani filmin bir kaç bölümünü atlayarak izlesem bile o bölümde bir yaratık öldürüyorlar ve hala babalarını aradıklarını söylüyorlar. Dizinin bölümleri bir süre sonra birbirinin devamı halini alacak mı? Yoksa sürekli böylemi olacak?
-
sanırım dizi ilk başladığında her bölüm bağımsız oluyor ama ilerde birleşitiriliyodu bölümler...
-
evet her bölümü farklı bir film gibi ben o olayı çok sevmiştim ileride farklılaşıyo melekler lucifer felan konulaşıyor yani babasıda ibnenin teki :D
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
evet her bölümü farklı bir film gibi ben o olayı çok sevmiştim ileride farklılaşıyo melekler lucifer felan konulaşıyor yani babasıda ibnenin teki :D
-----------------------------Ben o olaydan nefret ediyorum şuan nedense çok ilginç her bölüm birbirinden bağımsız. Ama açıklamışsın zamanla konulaştığını izleyip görücez teşekkür ederim.
-
sen devam et izlemeye ustune dizi yok zaten ne demek istedigimi season 4-5 te anliycaksin :)
-
dostum bnmde hoşuma gitmişti her bölüm ayrı bi film tadındaydı. babalarını arıyorlar sonra annelerini öldüren şeytanı arıyorlar sonra olaylar konulaşıyor ve ilginçleşiyor. 4 ve 5. sezonda işe şeytanlar melekler felan karışıyor bu kadar bilgi yeter sen sıkılmadan usanmadan izle. ben diziye basladığımda bana ilk 2 sezon sıkıc gelebilir demişlerdi evet biraz sıkıldım ama zevk almadım değil sonra diğer bölümü merakla bekliceksin. izlediğim en iyi dizi diyebilirim az önce yeni bölümünüde izledim güzel bölümdü yine..
-
Dizinin çok feci müptelasıyım. 6. sezonu oynuyor şu anda amerikada. türkiyede cumartesi sabahı alt yazısıyla yayınlanıyor. c.tesi sabahı ilk işim yeni bölümü izlemek.. arkadaşların da dediği gibi 3. sezondan sonra şu lafı söyleyeceğinden eminim.. ""YOK BÖYLE BİR ŞEY""
ki ilk sezonlarda da bağımsız gibi görünüyor olabilir. ama şu var. sezon sonlarında tamamı diyemiyorum ama bir çoğunu acayip bir kurgu ve dahiyanelikle birlikte bağlıyorlar. Sonra şunu söyletiyorlar insana "VAY BE DEMEK BU BÖYLEYMİŞ"
her ne kadar başlarda bölümleri birbirinden kopuk görünse de izledikçe anlayacaksın ki her bölümde konu ile ilgili birikim toplamış olacaksın. En güzel sezon 5.sezon. hele ki son bölümlerinde meraktan kafayı yediriyor...
izlemeye devam et pişman olmayacağını garanti ederim...
-
tek bölüm bile atlama..;)
-
çok tatlı :)
-
hacı endişe edecek başka bişi bulamadın mı :D seyret hepsini gitsin tadı cıkmaz... zaten her bölümü ayrı güzel...
-
hocam bana göre sen iyi bi izliyici değilsin , bi kaç bölümünü atlayarak geçsem her bölümde aynı şey diyerek bi diziye başlanmaz , izleyerek görüceksin sakın ola sezon veya bölüm atlama her bölümün ayrı bi tadı her bölümde ayrı bi olay var.. ilk 2 sezon dizi hakkında bilgi veriyo 3,4,5,6 . sezonlarda ise zaten dizinin içinde gibi bi merak uyandırıcak sende , her cumartesi sabahı kalkıp bu dizinin altyazısını bekliyceksin faalan filan. :)