Supernatural İzleyenler Parmak Kaldırsın
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------konusu gerilim-fantastik-macera yada şöle diyim hayaletler şeytanlar vampir avlıyor kardeşlerimiz
ilk sezonun başları belki biraz sıkıcı gelebilir ama öyle bir oturtuular ki 2-3-4 sezonlar tadından yenmiyor.şu anki listelrde bütün diziler sezonlar artıkça hit kaybederken supernatural gititkçe artan bir kitle sahibi olmaya başladı
şiddetle tavsiye ederim
----------------------------fringe izleyin diolaa :) prison break son sezona geçtim bitsin fringeye baslıcam
-
online izlmeyin bir tat almassınız kalite kötü oluyor çünkü.benim tavsiyem www.dizimatik.com dan supenatural bütün sezonlar mp4 olarak indirin ortalama 160 mb civarı kalite mükemmel
-
4mbit internet var. Her bölümü 720p olan full sezon linkler lazım. Bilen gören :/
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
4mbit internet var. Her bölümü 720p olan full sezon linkler lazım. Bilen gören :/
o kadarına gerek yok. zaten bulamassın en kalitelisi avi zaten oda 350 mbburdan indir
-
şimdide avea 70 kontore pre arıyorum :/
-
forever supernatural.walla sezon bıttı bosluktayım :/
-
xCs bunu yazdı:
forever supernatural.walla sezon bıttı bosluktayım :/
-----------------------------Sorma yav tam da yerinde bitti
ama bundan sonrası ya çok super olur ya berbat olur
bakalım düzgün senaryo yazabilecekler mi?
-
15 dk sonra başlıyoruz diziye. ilk sezon sıkmaz inş.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
15 dk sonra başlıyoruz diziye. ilk sezon sıkmaz inş.
-----------------------------yok hocam arkadaşların dediğine bakma, evet diğer sezonlar daha heyecanlı ve sürükleyici ama ilk sezon da bomba.
zaten en farklı canavarlar hayaletler ilk sezonda. sonra daha dürükleyici olmasının sebebi hikayenin bizim elemanlar üstünde dönmeye başlıyo olması.
ilk sezonda birçok avcıdan bir farkları yok, çeşit çeşit fizikötesi yaratıkları avlıyorlar. ikinci sezonda anlıyoruz ki bunlar rastgele avcılar değiller, bazı yaratıklar daha bunlar doğarken üzerlerinden planlar yapmış onlarca yıl sonrası için.
zaten bana bi daha izle desen bir tek ilk sezonu ikinci kez izlerim.
hatta bi daha açıcam birazdan, gaza geldim =)
-
şu sitemap bitsin bende indirip bakıcam :/