Superonline 10 Mbps Limitsiz 49 Tl :|
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Anca sitede oturanlara veriyolar.
Apartmanlara falan henüz başlamamış.
TTnet devam :)
-----------------------------Kıskanma hacı var her mahalleye var desteleyen semtlerde apartmana yokmuş felan hikaye haftaya ben de alacam sarıgazide :)
-----------------------------Az önce aradım dostum.
Adam şuan sadece sitelere verdiklerini. Müstakil apartmanlara veremediklerini söyledi.
Aslında bunu biliyordum bende. Mesela Ümraniye yazıyor, ama orada Ağaoğlu'nun yeni sitesine veriyorlardı. Pankartı görmüştüm 1 sene kadar önce.
Bazı bölgelere tamamen verilmeye başlanmış olabilir. Alabilen kaçırmasın tabi ki.
Ayrıca o kampanya dedikleri şeyde sadece taahhüt için geçerli sanırsam. Almak isteyen abonelik ücreti ödeyip sonra gene aynı fiyatta alabiliyor galiba.
-
Hız Kampanya Fiyatları Tarife 8 Mbps’e kadar 4GB 14,99 TL x 3 Ay 29,00 TL 8 Mbps’e kadar 6GB 14,99 TL x 3 Ay 39,00 TL 8 Mbps’e kadar Limitsiz 14,99 TL x 3 Ay 49,00 TL 1 Mbps Limitsiz 38,99 TL x 3 Ay 45,32 TL 2 Mbps Limitsiz 58,99 TL x 3 Ay 63,81 TL 4 Mbps Limitsiz 78,99 TL x 3 Ay 82,31 TL 8 Mbps Limitsiz 88,99 TL x 3 Ay 99,00 TL - Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
- 7/24 hizmet veren 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetleri’ni arayarak kurulumunuzu ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz. Kurulum için teknik ekip talep ederseniz ekibimiz sizden kurulum ücreti talep edecektir.
- Superonline ADSL kotalı aboneliklerde, faturalanacak aylık toplam ücret aynı hızda limitsiz aboneliklerdeki aylık ücretin 1,25 katını geçmez.
var bunda bi durum baksanıza 8mbps ye kadar limitsiz 49 tl,, en alttaki 8 mbps limitsiz 99 tl..
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------Hız Kampanya Fiyatları Tarife 8 Mbps’e kadar 4GB 14,99 TL x 3 Ay 29,00 TL 8 Mbps’e kadar 6GB 14,99 TL x 3 Ay 39,00 TL 8 Mbps’e kadar Limitsiz 14,99 TL x 3 Ay 49,00 TL 1 Mbps Limitsiz 38,99 TL x 3 Ay 45,32 TL 2 Mbps Limitsiz 58,99 TL x 3 Ay 63,81 TL 4 Mbps Limitsiz 78,99 TL x 3 Ay 82,31 TL 8 Mbps Limitsiz 88,99 TL x 3 Ay 99,00 TL - Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
- 7/24 hizmet veren 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetleri’ni arayarak kurulumunuzu ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz. Kurulum için teknik ekip talep ederseniz ekibimiz sizden kurulum ücreti talep edecektir.
- Superonline ADSL kotalı aboneliklerde, faturalanacak aylık toplam ücret aynı hızda limitsiz aboneliklerdeki aylık ücretin 1,25 katını geçmez.
var bunda bi durum baksanıza 8mbps ye kadar limitsiz 49 tl,, en alttaki 8 mbps limitsiz 99 tl..
-----------------------------sen neye baktın hacı
Hızlı
10Mbps5GBKOTALI 1 Ay
9.99 TL29 TL İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz Hızlı
10MbpsLimitsiz 2 Ay
9.99 TL49 TL İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz Çok Hızlı
20Mbps10GBKOTALI 1 Ay
9.99 TL39 TL İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz Çok Hızlı
20MbpsLimitsiz 2 Ay
9.99 TL69 TL İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz En Hızlı
100Mbps20GBKOTALI 1 Ay
9.99 TL69 TL İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz En Hızlı
100MbpsLimitsiz 2 Ay
9.99 TL129 TL İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz edit:ADSL degılFiber internetten bahsediyoruz :D
-
bende istanbuldayım ama oturduğum semte elektrik su daha geçen sene geldi fiber optikmi gelecek :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------edit:ADSL degılFiber internetten bahsediyoruz :D
-----------------------------
heaaa :)
-
oha 100 mbit ne demek amk.
ulan itüye gidiyorum çıkışı 300mbit koskoca itünün.:D
nese vadi yurdu dc++ aratmaz bana superonline ama genede güzel hizmet belki telekom ezilmemek için artık insani fiyatlarda güzel hız verir:D
-
ZyreX bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Abi bu adamlar Turkcell'in getirdiği fiberoptik altyapıyı kullanıyorlar, şu an her yerde yok, büyük sitelerde falan mevcut, hemen heveslenmeyin :)
Fiber İnternet hizmeti Türkiye'de hızla yaygınlaşmaktadır.
Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.- Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Oran, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle - İstanbul'da
Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Maltepe, Maslak, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Yakuplu - İzmir'de
75.Yıl, Buca, Kuzey Mavişehir, Mavişehir - Bursa'da
Yeşilşehir - Kocaeli'de
Körfez
http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx#t3
-----------------------------Beylikdüzü şehrin yeni yüzü :) Heryerinde site var ve adamlar hizmeti bağlamışlar. Ellerine sağlık
- Ankara'da
-
Arkaddaşlar istanbula levent civarınıda ekleyin:)
Geçenlerde işten çıktım bi baktım kazmışlar orayı burayı derken tam metroya giricem bi pankart gördüm tellcom fiber hat döşeme çalışması diye :):):)
Yani sadece anadolu diiil :) levent civarında oturanlarda şanslı :)
-
konpicyus bunu yazdı:
ZyreX bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Abi bu adamlar Turkcell'in getirdiği fiberoptik altyapıyı kullanıyorlar, şu an her yerde yok, büyük sitelerde falan mevcut, hemen heveslenmeyin :)
Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.- Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Oran, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle - İstanbul'da
Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Maltepe, Maslak, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Yakuplu - İzmir'de
Yeşilşehir - Kocaeli'de
Körfez
-----------------------------Beylikdüzü şehrin yeni yüzü :) Heryerinde site var ve adamlar hizmeti bağlamışlar. Ellerine sağlık
-----------------------------Beylikdüzüne 10 yıl önce köy diyolardı şimdi millet gelemiyo xD
- Ankara'da
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
ZyreX bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
Yeşilşehir - Kocaeli'de
Körfez
-----------------------------Beylikdüzüne 10 yıl önce köy diyolardı şimdi millet gelemiyo xD
-----------------------------b.düzü rulez :F:F
bu sözleşmede yardım geçekten doğruysa süper
varsa eğer sadece ttnet sözleşmelerindemi yoksa başka firmada olurmu acaba :W
- Ankara'da