Superonline Fiber İnternet Nedir?
-
ben merterde oturuyorum.acep u fiber internet nedir 49tl fln diyo superonline 10mbit :D npcaz bilmediğimiz bişi mi var acaba ben de üye olabilirmiyim?
yanlış yazmıştım düzelttim başlığı...
-
Buyuk buyuk sitelerin, buyuk buyuk yoneticilerine kullandiriyolar ondan. Yokki bizim fiberimiz :(
Bi sitede oturmuyosan, veya oturdugun ev degerli bi konumda degilse fiber hizmetinden mahrum kalirsin. Superonline'in internet sitesinden ogrenebilirsin fiberin nereleri destekledigini.
-
ttnet fiber internet diye bişey yok.senin de belirttiğin gibi superonline hizmeti.
10 mbit hızında (50 gb kotalı, sonrasında 512 kbit)
fiber internetin güzelliği ping sürelerinin düşüklüğü, dolayısıyla daha hızlı açılan sayfalar, online oyunlarda düşük ping olayı
-
şimdi ben bizzat o projede çalışmış ve projenin aksesuar üretmini yapan firmalarda çalışmış birisi olarak şunu söyleyebilirim arkadaşlar...
super online türkiyenin belli şehir ve bölgelerinde bu hizmeti getirmeye başladı ilerleyen günlerde hedeflerinin tüm türkiye olduğunu iddia ediyorlar ki bence takdire şayan zira avrupada bile henüz bir çok ülkede eve fiber olayı başlamadı... benim bildiğim finlandiyada var ve yayılıyor bunun haricinde fransada belli şehirlerlerde belli bölgelerde var...
gelelim fiberin avantajına... gerçekten çok hızlı... yani aslında size verildiği söylenen 10 megabitlik bağlantı gerçek kapasitenin çok ama çok altında fiber olarak... ancak super onlie teknolojiyi hızlı bir biçimde dağıtmak adına elektronik cihazlarda birazcık masraftan kaçınıyor örneğin cisco kullanmak yerine biraz daha düşük kalite olan cihazları kullanıyor ki kendisince haklı...
şahsi fikrim biraz daha pahalı olsaydı bile ttnet e göre kullanılmasından yanadır... zira bu durum desteklendikçe super online ın ttnet karşısında olan rekabet gücü artacak ve alt yapı çalışmalarının artmasını sağlayacaktır. şimdi bazı arkadaşlar kesin super online da çalışıyor diyecekler... malesef arkadaşlar çalıştığım bir yer yok bu günlerde işsizim... ve çok acil işe ihtiyacım var... aklında bir yer olan varsa iyi derecede ingilizce biliyorum ve networkler konusundan bir hayli iyi anlarım...
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet fiber internet diye bişey yok.senin de belirttiğin gibi superonline hizmeti.
fiber internetin güzelliği ping sürelerinin düşüklüğü, dolayısıyla daha hızlı açılan sayfalar, online oyunlarda düşük ping olayı
-----------------------------hocam senin net superonline mı ?
-
kocaeli'de bizim mahalleye geldi bu hizmet ama malesef istanbulda öğrenciyim sürünüyorum...
-
OveRTaX bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin net superonline mı ?
-----------------------------hayır.keşke
-
Superonline ın warmı böyle boklukları? 8 diyip 1 sokma falan
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
yok kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar yalnız, tarife değişikliği filan bayağı bi sorun oluyomuş, çağrı merkezi falan düzgün çalışmıyor sanırım. -
pc_worm bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
yok kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar yalnız, tarife değişikliği filan bayağı bi sorun oluyomuş, çağrı merkezi falan düzgün çalışmıyor sanırım.
ee niye kimse geçmiyo o zaman? superonline ın hizmet werdiği yerler daha sınırlı değilmi ttnete göre? -
The-ExTaCy bunu yazdı:
pc_worm bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
yok kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar yalnız, tarife değişikliği filan bayağı bi sorun oluyomuş, çağrı merkezi falan düzgün çalışmıyor sanırım.
ee niye kimse geçmiyo o zaman? superonline ın hizmet werdiği yerler daha sınırlı değilmi ttnete göre?
aynen öyle aşağıdaki kayıt formundan görebilirsin sizin orda olup olmadığını ama farketmediysen sizin orda yoktur, çünkü kablolaları döşerken bütün mahalleyi kazıp durdular kaç hafta, görmemen mümkün değil :) http://www.superonline.net/bireysel/basvuru/basvuru.aspx