Superonline Kazığı (Hukukçular İçeri)
-
yok hocam modemi sorunsuz iade ettiğime dair belge mevcut herhangi bi sorun yok orda eğer öyleysede kapı gibi belge var bu konuda.
@ kivanc
Vallaha hocam 10 mb ti bizimkisi dediğim gibi böyle yılışık yavşak bi adam zorla bağlattırdı zaten 1 ay beleşten kullanırsınzı falan filan.
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
haa! dur bi tahhütname düzenlenme tarihine bi baksana..
-----------------------------yok hocam bunu netten örnek olarak aldım hepsi aynı sadece o 50 mb ile tarih farklı :)
-
hımm.anladım. walla bana da aynı meblağ 150 tl. turksat uydunetten geldiydi.ama benim hatammış.kota aşımı diye çıktı karşıma. basit bi konuydu. kafada bu konulara pek basmaz benim. ama yapılacak en iyi şey zaman geçirmeden bilen alakadar birini bulmak.yoksa haklı olsanız bile zamandan kaybedersiniz.
-
hocam superonline da 2yıl taahhüt bulunuyor eğer bu zamandan önce iptal edersen senden 150tl talep ederler + modemi vermezsen bi 150 tl daha isterler geçmiş olsun:@
-
hocam işte biz 2 yıllık olanını yapmadık demek istediğim bu bu bi kampanyaydı 1 ay deneme idi yaw :S eger oyleyse ben karakola dusene kadar cıngar cıkartırım yarın
-
müşteri hizmetlerini ara bi belki yanlışlık olmuştur?
-
rushOut bunu yazdı:
hocam işte biz 2 yıllık olanını yapmadık demek istediğim bu bu bi kampanyaydı 1 ay deneme idi yaw :S eger oyleyse ben karakola dusene kadar cıngar cıkartırım yarın
-----------------------------bkz: tüketici mahkemesi (genelde müşteri lehine sonlanır)
-
İptal ettirdiğin için kullandığın beleşleri ödüyorsun. Taahütnameye imza attığın için ödüyeceksin yoksa donuna kadar alırlar :D
-
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirsene
-
renegadealien bunu yazdı:
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirsene
-----------------------------zaten müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdim hocam 3 ayın 7 sinde modemi verdikten sonrada herhangi bir işlem yapmamıza gerek olmadığını söyledi müşteri hizmetleri ve bizde modemi götürdük modemi temiz bir şekilde iade ettiğimize dair belgede aldık.