folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Superonline Müşteri Hizmetlerinda Çalışan

Superonline Müşteri Hizmetlerinda Çalışan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Millet Selam.

Kendi kullandığım Superonline Fiber başkasının üzerine, müşteri bilgilerini öğrenmem lazım.

Adam türkiye de değil, dolayısı ile ulaşamıyorum kendisine.

İllegal bir iş yok ucunda, bilgilerimi verebilecek arkadaş var mı aranızda?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-satis
    e-satis's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

var ama bi madalya alırım ? :D

Rizörvid
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yandaş medyamıyız hocam biz :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Yandaş medyamıyız hocam biz :D

Orta yolu bulun, bir haftalık geçici madalya iyi olur arkadaşa fitleşirsiniz :=)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Tahribat felsefesini ogrenmemek bu olsa gerek . Hep bir firsatcilik . O madalyanin bile anlamini, onemini anlayamamissiniz . Burada yillardir cesitli sekilde emek vermis, cok donanimli, gayet de kral adamlar vardir. Madalya talep uzerine verilmez...
    Onceden bunun tartisilmasi yapilmisti. 
    Haketmeden kazanmayi ne kadar da cok seviyorsunuz . :/
    Simdi sana madalya verilince bunu gercekten hakettigini dusunecek misin. Icine sinecek mi ?
    Simdi cikip da deme sana ne oluyor falan diye hocam. Herkesin hakettigini hakettigi sekilde almasi, diger muritlerin psikolojileri acisindan ( bu adam soyle soyle birisi. Bu kadar sevilen, bu kadar tecrube ve donanimli, o haketmesin de ben mi hakedeyim...- dusuncesinden mutevellit-) da bu durum onemlidir. Adam cikip der tabi neye gore verildi amk diye. 
    Biraz menfaatciligi birakalim. Sanki babasinin SuperOnline amk.

Muridin muride siki kalkmaz. Senin elinde bir imkan var ve bunu tum muritlere karsi bencilce kullaniyorsun. Cukunu kaldirma burada ne ya**agi olan adamlar var. 

Ben de 1 haftalik adminlik istiyorum amk.. Bunca yillik uyeyim.
    Rene hocam versin bana 1 haftalik adminlik, isteyen arkadaslara da versin madalyalari, 1 haftada Tahribat'ta bu sekilde seken 1 tane kimse birakmam alayini usulune uygun sutlarim ab'ye :D 

Simdi bi admin bu sekilde yaparsa olmaz, ama ben yaparsam olur...

murathan tarafından 20/Tem/13 09:15 tarihinde düzenlenmiştir

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Up. Koca sitede yokmu la kimse

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    murathan bunu yazdı

Tahribat felsefesini ogrenmemek bu olsa gerek . Hep bir firsatcilik . O madalyanin bile anlamini, onemini anlayamamissiniz . Burada yillardir cesitli sekilde emek vermis, cok donanimli, gayet de kral adamlar vardir. Madalya talep uzerine verilmez...
    Onceden bunun tartisilmasi yapilmisti. 
    Haketmeden kazanmayi ne kadar da cok seviyorsunuz . :/
    Simdi sana madalya verilince bunu gercekten hakettigini dusunecek misin. Icine sinecek mi ?
    Simdi cikip da deme sana ne oluyor falan diye hocam. Herkesin hakettigini hakettigi sekilde almasi, diger muritlerin psikolojileri acisindan ( bu adam soyle soyle birisi. Bu kadar sevilen, bu kadar tecrube ve donanimli, o haketmesin de ben mi hakedeyim...- dusuncesinden mutevellit-) da bu durum onemlidir. Adam cikip der tabi neye gore verildi amk diye. 
    Biraz menfaatciligi birakalim. Sanki babasinin SuperOnline amk.

Muridin muride siki kalkmaz. Senin elinde bir imkan var ve bunu tum muritlere karsi bencilce kullaniyorsun. Cukunu kaldirma burada ne ya**agi olan adamlar var. 

Ben de 1 haftalik adminlik istiyorum amk.. Bunca yillik uyeyim.
    Rene hocam versin bana 1 haftalik adminlik, isteyen arkadaslara da versin madalyalari, 1 haftada Tahribat'ta bu sekilde seken 1 tane kimse birakmam alayini usulune uygun sutlarim ab'ye :D 

Simdi bi admin bu sekilde yaparsa olmaz, ama ben yaparsam olur...

katılıyorum son zamanlarda gereksizce madalya alanları görünce yazdıklarına bende katılıyorum.

bu arada konuda hoplmış oldu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bir up da bizden olsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

bir up da bizden olsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

bir up da bizden olsun

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Calisan varsa ortaya ciksin da bir posta da direk ona kufredeyim.

Su memlekette gordugum en lacka en bilgisiz, is yapamaz insan toplulugunun superonline da cagri merkezinde oldugunu soylersem yalan olmaz heralde.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 3144 Toplam Mesaj: 17