Şüphelerim Var.
-
Arkadaşlar bilgisayarımda antiwir free antivirüs var.Spy olarakta spyware terminatör.Belli aralıklarda 2-3 saniyelik donmalar oluyor.yani 4-5 dakikada bir donuyor makina.Keyloger olduğundan şüpheleniyorum.antiwir le tarama yaptığımda birşey bulamadım.Neyle taramamı önerirsiniz.İçimde hiç şüphe kalmaması için.
-
antivir coktan vasiyetini acıkladı sen en ıyısı windowsu yenıden kur cunku gıren vırus coktan gırmıstır artık bı antıvırus kursanda wındowsla buyuk ıhtımal kaynastıgı ıcın uyarmayacaktır yanı vırus oalrak tanımayacaktır.
bı format at sonrada avast kur 1 yıllık ucretsız ev lısansı sunuyor ve super kendım kullanıyorum.
-
Avastmı onu bir kalemde geçelim bence.Anti wir miladını doldurmuşmu doldurmamışmı bir keyloger tarama programı bulduğumda anlayacam.
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------antivir coktan vasiyetini acıkladı sen en ıyısı windowsu yenıden kur cunku gıren vırus coktan gırmıstır artık bı antıvırus kursanda wındowsla buyuk ıhtımal kaynastıgı ıcın uyarmayacaktır yanı vırus oalrak tanımayacaktır.
bı format at sonrada avast kur 1 yıllık ucretsız ev lısansı sunuyor ve super kendım kullanıyorum.
-----------------------------
antivir ne zaman vasiyetini açıklamış? windowsla kaynaşan virüs ne zaman çıktı.. aydınlat bizi... -
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------antivir coktan vasiyetini acıkladı sen en ıyısı windowsu yenıden kur cunku gıren vırus coktan gırmıstır artık bı antıvırus kursanda wındowsla buyuk ıhtımal kaynastıgı ıcın uyarmayacaktır yanı vırus oalrak tanımayacaktır.
-----------------------------avirayı kaldırmasını önerip hemde avast kurdurtuosun bide üstüne üstlük avira vasiyetini açıklıo :D
ayrıca bu zaman içersinde windowsla kaynaşma nasıl oluo :D
konunu sahiibine gelince aviradan şaşma spyware lara karşı bişi arıosanda spyware terminatorden başka bişiler deneyebilirsin a squared veya spybot gibi
ayrıca online scan yapan sitelerde var onlarıda deneyebilrisin için rahat etmesi için
bide donmaların donanımsal olma ihtimali varmı ?
-
ılk once yanlısımı duzelteyım arkadas avira demiş ben antivir anlamıstım o an.
ve sizlere gelince arakdaslar benim ne demek istediğimi siz anladınız hiç acıklama yapmaya gerek yok.
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------ılk once yanlısımı duzelteyım arkadas avira demiş ben antivir anlamıstım o an.
ve sizlere gelince arakdaslar benim ne demek istediğimi siz anladınız hiç acıklama yapmaya gerek yok.
-----------------------------bence sen biraz araştırma yap.
-
http://www.avira.com/en/pages/index.php
-
Kaynasan derken rootkit olabılir dem4s kernel
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------ılk once yanlısımı duzelteyım arkadas avira demiş ben antivir anlamıstım o an.
-----------------------------Bu Ne Oluyor Ki XD
-
driverlerini guncellemeyi denesen hemen virus var diye panic yapma ..
bide masaüstü pc ise kasanın tozunu al ..