Supplement - Protein,Aminoasit Vs.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

kararti bunu yazdı:

nitrofull ü hiç duymadım açıkçası kullanmadım da o yüzden net birşey söyleyemem

weider creatinin yerine mp assault al içinde creatinde var çok iyi bir preworkout ürünü proteinide illa alacaksan "BSN synta 6" öneririm suyla bile çok rahat içiliyor içinde 6 çeşit protein var ve hepsinin emilim süreleri farklı böylelikle vücudunda 8 saat boyunca sürekli protein oluyor

http://urun.gittigidiyor.com/spor/sok-kampanya-whey-protein-2-5kg-nitrofull-55238163

nitrofull işte böyle bişey işte :D diğer protein tozlarının neredeyse 10da biri fiyatına bulmak mümkün şu anda 4,5kiloluğu hepsiburadada indirimle 80lira. Çoğu kişi sağlıksız diyor. Sanırım uzak durmalıyım :|

Musclepharm assault aklıma yattı,direk kreatin değilde farklı vitaminler falanda var içinde. synta 6 biraz tuzlu görünüyo, başka bi alternatif bakıcam bunun yerine... Ama neyi nasıl kullanmam gerekiyor ne kadar kullanmam gerekiyor az çok anladım teşekkür ederim :)

bunun kabında bile meymenet yok ::D o zaman optimum al f/p olarak iyidir. rica ederim . istikrarlı sporlar :)

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

kararti bunu yazdı:

bunun kabında bile meymenet yok ::D o zaman optimum al f/p olarak iyidir. rica ederim . istikrarlı sporlar :)

boya kutusunda saqtıyolar o kadar çok olunca :D şimdi http://www.bodyforumtr.com/vbforum/nitrofull-whey-protein-100-t24983p14.html şurayı iyice okudum denemek için bile olsa almamam gerektiğine karar verdim :D mp assault yurtdışında 30$ civarı,haziranın 18inde ispanya tarafına gidiyorum,andorradan ucuza alabilirsem alıcam yoksa Trde 100kağıt bayıcam kafaya koydum... Koşu bandımız çalışmıyor sanırım,ağırlıklarda yok ortada :F ama bisikletle çalışıcam o zamana kadar.

@lemuria: o dediğine baktım,fiyat olarak uygun ama biraz tehlikeli keyfiyete gelmiyen bişey gibi duruyo,diyet falan gerektiriyo.

koşu bandı çalışıyomuş, 31dk hızlı yürüdüm(koşmaya yakın) ilk 2-3dk 5te,sonrasında 6da,son 10dkda 4.4te yürüdüm. Bi ara nabzım 140a çıktı,derin nefes alıp verdim falan 120-130a düşürdüm nabzı,4.4e indiğimde nabız 90a düştü. Eğerki cihaz doğru gösteriyorsa :D şu yarım saatte suyum çıktı resmen. Olmuyo değil ama fena yapıyo. Tabi ben sigarada kullanıyorum,tıkandım resmen

:)
Toplam Hit: 2671 Toplam Mesaj: 13