Sürekli Değişen İp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

iyi akşamlar arkadaşlar bi sitede anket var ip kontrollü, sürekli farklı ip lerle nasıl girebilirim o siteye ?

Steganos Internet Anonym 2006 bu programı denedim fakat hiçbir siteye giremiyorum bu şekilde

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

iyi akşamlar arkadaşlar bi sitede anket var ip kontrollü, sürekli farklı ip lerle nasıl girebilirim o siteye ?

Steganos Internet Anonym 2006 bu programı denedim fakat hiçbir siteye giremiyorum bu şekilde

Vidalia Bundle öncelikle bu programı indir bilgisayarına kur. sonrasında ankete oy verdıysen. programdan "use a Newidentity" tıkla tarayıcının geçmişini sil (hangı tarayıcı kullanıyorsan fark etmez gecmıs sılmek şart) oy vermeye çalış vermezse tarayıcıyı kapay programı aç (Vidalia Bundle)

tekrar "use a Newidentity" tıkla ve oy ver ben öyle yapıyorum. burdan bir mürid abimiz öğretti banada sağolsun :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hangı sıteymıs hacım o :D

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

Vidalia Bundle öncelikle bu programı indir bilgisayarına kur. sonrasında ankete oy verdıysen. programdan "use a Newidentity" tıkla tarayıcının geçmişini sil (hangı tarayıcı kullanıyorsan fark etmez gecmıs sılmek şart) oy vermeye çalış vermezse tarayıcıyı kapay programı aç (Vidalia Bundle)

tekrar "use a Newidentity" tıkla ve oy ver ben öyle yapıyorum. burdan bir mürid abimiz öğretti banada sağolsun :))

teşekkürler deniyorum şimdi

internet siteleriyle ilgili bi site işte hocam :D

Frontend Dev.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı

teşekkürler deniyorum şimdi

internet siteleriyle ilgili bi site işte hocam :D

son durum ne ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

tüm tarayıcıları kapadım geçmişlerini sildim, programı çalıştırıp use a new identity'e tıkladım mozilla açıp siteye girdim fakat daha önce oy kullandınız gözüküyo hala, yanlış birşeymi yapıyorum ki ?

Frontend Dev.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

tüm tarayıcıları kapadım geçmişlerini sildim, programı çalıştırıp use a new identity'e tıkladım mozilla açıp siteye girdim fakat daha önce oy kullandınız gözüküyo hala, yanlış birşeymi yapıyorum ki ?

tor kurulum gerektirmiyor. "start tor browser" denen yerden başlat. vidalia çalışır biraz, sonra tor browser kendiliğinden açılır.. browser da CTRL+SHIFT+DEL yaptığın zaman geçmişi sil gelecek. oradan bütün ne varsa hepsini sil i işaretleyip tamam demen lazım. sonra da vidalia dan "use new identity" gibi bişeye basıp yeni bi‘ IP adresiyle sisteme tekrardan giriş yaptığında yeni biri gibi görüneceksin ve tekrar oy verdiğinde sıkıntı olmayacak.  

olmazsa Tor kur :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hide my ip gibi bi programla lokasyona göre ip değiştirebilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

ruhii hocam sonuç aynı :)

Amd-x o porgramı denedim 3-4 kere oy kullanabildim ama sürekli aynı ip ler geliyor 4-5 tane ip adresi geliyor sürekli, daha farklı bi program var mı ?

Frontend Dev.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

uydunet mi kullanıyorsun?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı

uydunet mi kullanıyorsun?