Sürekli Elektrik Çarpması
-
Ayakkabılardan ve yünlü kıyafetten
-
Bendede bi ara vardı aracın kapısına dokunurken çarpılıyordum benimki arac koltuğunun kılıfından oluyordu .
-
Yünlü kıyafet giyme.
Günde 1 defa da olsa toprakta yalın ayak yürü. 5 gün yap. Uzun süre elektrik olayı olmaz. Arada bende de oluyordu
-
aynı durum bende de yıllar önce vardı, dokunduğum HDD'ler bile start vermez hale geliyordu, her araba kapı açma kapamada işkence oluyordu, insandan insana dokunmamla parmaktan ta bileğime kadar acı duyuyordum. O dönem power balance bileklik diye bişi çıktı, Türkiye'de yoktu yurtdışından getiren birinden aldım 1 yıl kadar taktım o zamandan beri rahat ettim. Gene ara sıra statik elektrik sorunu oluyor ama o kadar sık değil. Bence sende orjinalinden bi tane power balance bileklik dene.
-
hangi şehirdesin hocam
-
son 1-2 aydır ben de powerbank gibiyim telefonu elime alınca şarjı doluyor
-
Sürtünmeden oluyor da. Elektrik çarpma olayı olduğunda redBull iç. O gün bak bakalım bı daha olacak mı. Sonucu buraya yazarsın.
-
cybermole bunu yazdı
hangi şehirdesin hocam
Kayseri
-
aksata bunu yazdı
Sürtünmeden oluyor da. Elektrik çarpma olayı olduğunda redBull iç. O gün bak bakalım bı daha olacak mı. Sonucu buraya yazarsın.
Haftada en az 3 kere içerim sabahları
-
Hocam bende de olurdu çok çok, kaç kere ekranları komple kapatmışlığım var :D
kıyafetler çoraplar iç çamaşırına kadar değiştiriyordum en son AYAKKABIDAN kaynaklandığını buldum, ofiste başka bi arkadaş daha vardı yeni ayakkabı aldı, onda da başladı anlam veremedi, ona dedim ayakkabıdan diye, evet bugün aldım bunu ondan sonra başladı dedi.
Ben sorunun kesinlikle AYAKKABIDAN kaynaklandığını düşünüyorum.
Bi tane ayakkabım var o yapıyordu değiştirdim onu sorun düzeldi. Ne zaman o ayakkabıyı tekrar giysem yine başlıyor elektrik çarpmaları