Sürekli İnternet Kesilmesi (Yardım Lütfen)
-
telsiz telefon varsa frekansından etkileniyor olabilir abi yada bi şekilde hattın parazit alıyor olabilir splitter da sorun olabilir olabilir oğlu olabilir yani.. virüslük bi durum değildir tahminim hatta bilgisayar kapalıykene modemi aç çalışsın ledlere(ışıklara) bak bakalım dediğin gibi yanıp sönüyo mu kesiliyo mu..?
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım kabloları bi kontrol et istersen bir yerlerde ezilme sıkışma falan varsa ondan da olabilir
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
valla bende dün aradım müşteri hizmetLerini aynı böle dedi bana bende kendi kendime dusundum ne alaka şimdi :)
niye? çünki başıma geldi :D bi ara devamlı kesintiler oluyordu kabloları değiştirdim düzeldi. -
Bsw bunu yazdı:
telsiz telefon varsa frekansından etkileniyor olabilir abi yada bi şekilde hattın parazit alıyor olabilir splitter da sorun olabilir olabilir oğlu olabilir yani.. virüslük bi durum değildir tahminim hatta bilgisayar kapalıykene modemi aç çalışsın ledlere(ışıklara) bak bakalım dediğin gibi yanıp sönüyo mu kesiliyo mu..?
evet paralel hattın diğer telefonu telsiz taktık, virüs olayına henüz bakmadım ayrıca bilgisayara kapalıyken modemin ışıkları normal sabit yanıyor parelel hattı cıkarttım normale döndü internet daha gitmiyor ama neden paralel hat cekince ve telsiz kullanınca internet gidiyor. Hem bunları yapıp hemde internetin kesilmemesini nasıl sağlarım ??
Toplam Hit: 3398 Toplam Mesaj: 14