Sürekli Pc Başında Olmak Kambur Yapar Mı ?
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------neyin başında oturursan otur,eğer sürekli ve uzun süre orda kalırsan kambur olursun canım =)
-----------------------------Günün yarısını pc basında geçiren devlet memurları var onlar nie olmuyor :)
-
gunde 16 saat bılgısayar basındayım 2 satten sonra yavsıyorum 2,5 uncu saate muhasebecı uyarıyor gene yavsadın dıye fabrıka ıcınde 20 dakıkakı calısanlara yardım edıyorum sonra gene devam... ama bıleklerde omuzlarda sekıl kaymaya baslamıs gıbı duruyor sonum hayrola :)
-
egzersiz şart
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------neyin başında oturursan otur,eğer sürekli ve uzun süre orda kalırsan kambur olursun canım =)
-----------------------------
denedinmi ?ne gibi şeylerin başına oturuyorsun :D?
-
baron_27 bunu yazdı:
Enis bunu yazdı:
denedinmi ?ne gibi şeylerin başına oturuyorsun :D?
:)) -
Devamlı boyun ağrılarımdan dolayı geçen sene doktora gittiğimde, trafik kazası vs geçirdinmi die sordu :)
Normalde S şeklinde olması gereken boyun omurlarım | bu hale gelmiş :)
Düzenli boyun egzersizlerim var, yapmam gerken 4 sayfa ama, ben bilgisayar başına transa geçmediğim zamanlarda yapıyorum :)
-
Recoba_20 bunu yazdı:
ben olmam heralde yatağın yanında pc ayaklarımı uzatıorum gayet rahatım :)
-----------------------------aynen hacı :D
-
Benım sırt kemiğim de sanki dışarı doğru cıkıyor gibime geldi.Ulan sakata gelicez ama hadi hayırlısı :|
-
muhasebeciyiz yaw kaderimiz bu a.q 12 saat full bilgisayar başındayız doktora gitsem kesin boyunda bişey vardır aq :)