folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sürekli Seyahat İçin Aile Aracı

Sürekli Seyahat İçin Aile Aracı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

can498 bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:

[sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-diger-seriler-sahibinden-gumruk-cikisli-chrysler/detay]

hojam bu araç hakkında bilgisi olan var mı? kullanan eden, igimi çekti tam aile aracı gibi duruyor fiyatı da makul ama amerikan olması arıza ve parça açısından korkutuyor biraz :s

yaşadığın yerde aracın parçalarını bulabilecek misn diye bi araştır kesinlikle. bulabiliyorsan bu arabayı kaçırma derim sonuçta amerikan manyak konfor vardır bunda

hojam maslaktayım, atatürk oto sayani sitesinde amerikancılar va ama yedek parça fiyatlarıyla ilgili bilgim yok, galiba bir gidip bakmak gerekecek, kango doblo tipi araçlara binmek istemiyorum. eşimle birlikte çalışacaz sürekli dolaşmamız gerekecek şehir içi şehir dışı konforlu bir araç olmasını istiyorum ama bütçede malum işte.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

skoda fabia station

ideal bir aile arabasi..

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

cevik bunu yazdı:

skoda fabia station

ideal bir aile arabasi..

hojam buna benim param yetmez :(

[sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-premacy-mazda-premacy-mpv-otomatik-vites-servis-bakimli/detay]

bunun hakkında deneyim bilgi ve görüşlerinizi alayım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Hafif ticari sınıfına bulaşma hocam sw araç al. Doblo cady kango connect ,bipper fıorıno vb, bunlar hafif ticari sınıfına girer her yıl vizeye girersin,90 geçtin mi cezayı yersin. Dacia ya  hiç bulaşma taksi dolmuşçulara kampanyayla sattılar 30 binden sonra motorda ciddi sorunlar çıkıyormuş, bin pişman olmuşlar.  Bana sorarsan toyota corolla statıon modeli var 2000 olmadı 98 99 modeli varsa al kesinlikle toyotalar iyi araçlardır.

Aslında 3 bin tlye şahin alıp 4 bin tlye ses sistemi 3 bin tlye jant, 5 bin tlye de body kıt yapardın akar giderdin :D :D. İster tarlada sürersin ister otobanda, egzozu deldin mi 200 le gidiyomuş hisside verir :D.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-307-sw-153000-binde-ful-fuullll/detay

böyle bişey bulmaya bak derim kmsi biraz daha düşük derim hocam

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

vw serisi herhangi bir sw ya da citroden picassa almanı önerebilirim.

vw grubunda sw lerin fiyatları sedanlara nazaran uygun ve kalite olarak aynıdır.bir skoda veya volkswagenin kalitesini tartışmaya gerek yoktur herhalde.

citroen picassa'da yakıt ekonomisi ve genişlik olarak artısı olan bir model.Buna benzer scenic'de önerebilirim ama citroen önceliğin olsun kalite açısından.

sakın ticari tip araba alma.yakıt ve konfor başını ağrıtır.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

vw grubunda sw lerin fiyatları sedanlara nazaran uygun ve kalite olarak aynıdır.bir skoda veya volkswagenin kalitesini tartışmaya gerek yoktur herhalde.

citroen picassa'da yakıt ekonomisi ve genişlik olarak artısı olan bir model.Buna benzer scenic'de önerebilirim ama citroen önceliğin olsun kalite açısından.

hojam önce bu hafif ticariler konusunda uyardığınız için teşekkür ederim o konuya hiç dikkat etmemiştim. citroen picasaların fiyatları yüksek bu durumda scenic ailem için en uygun araç oluyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

hojam önce bu hafif ticariler konusunda uyardığınız için teşekkür ederim o konuya hiç dikkat etmemiştim. citroen picasaların fiyatları yüksek bu durumda scenic ailem için en uygun araç oluyor.

rica ederim hocam.Doğdurur picasa biraz tuzlu tabi hepsi kalitesine göre fiyatlandırılıyor.Scenic in piyasası daha iyi picassa ya nazaran daha kolay elden çıkarabilirsin gerektiğinde.ayrıca servis ve parça maliyetide daha düşük olur. diğer alternatifte c-max olabilir 25.000 civarında dizelleri var 3 4 yaşında.Ne alırsan al kazasız belasız kullan.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LGA
    LGA's avatar
    Erkek

dacia logan'dan şaşma hocam. araba sağlam bi kere. fiyatı uygun. yedek parça bol ve ucuz. sarfiyat az. yetkili servis istemeyeceğin kadar çok. acil paraya ihtiyacın oldu mu satmak 3 saatini almaz. her yönüyle güzel bir araç. çekişi filan da iyi fakat virajlarda savruluyor ona dikkat et. çekişi arttırmak için lastiği bayağı inceltmişler bu da aracın güvenliğini alt üst etmiş.

Lçizgiçizgiçizgi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Şöyle bişey bulursan senin bütçeye göre, tereddütsüz al.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-alhambra-148000-de-masrafsiz-rahat-genis-aile-araci/detay

Toplam Hit: 4207 Toplam Mesaj: 22