Sürekli Windows Çöküyor....
-
Arkadaşlar 1 günde en fazla kaç format atılır ya ben 5 kere attım bi reset atıyorum windows ekranı çıkıyor fare gözükecek kendini resetliyor neden kaynaklanabilir acaba pc yi yeni aldım ama harddisk 7 senelik baya hasar gördü ondan kaynaklanabilirmi bilgisayarcıya götürmeden bi soruyum dedim. Yorumlarınızı bekliyorum
-
donanımla ilgili bi sorun var demek ki ya da başka bi cd ile format atmayı dene ...
-
aynı sorun bendede var yeni kasa topladım ve eski hdd i kullandım ve sürekli res atıordu hdd biraz ucuk 80 gb samsung sorna bi 2 yere vurudm hdd i simd iyi calısıo kesin hdd dendir :D ben 12 defa windows kurduumu bilrim bi günde :D
-
format at geçer dicem ama sen 5fpd(format per day) hızıyla atmışın sanırım, o zman linux kur geçer...((:
büük ihtimalle sorun ramlerden kaynaklanıyodur, soketlerini deniştir bir daha dene...
-
günde 5 defa format atabiliyosan sorun senden kaynaklanıyordur bence.
elleme sen pcyi o kendi kendine çalışır.
hdd den kaynaklı bir problem olabilir
farklı şekilde bölülendiirerek başka parititona akur windows u
ayrıca bu hızla format atmaya devam edersen büyük ihtimalle yakında windows yada alternatif bir sitem kuracağın bir HDD in olmayabilir.
-
amele bende onu bekliyom hdd bozulsada kurtulsam yenisini alcam bune bıktım ya harddisk i bi görsen sanarsın 1. dünya savaşına katıldı
-
orta boy bi hdd alınır korualar kasa sökülür
sonra power kablosu takılır.
ele bi tornavida alınır.
yüzeye sütrülür( ama dönerken)
tüm yüzey cızıklarla kaplandıktan sonra hiç durmadan bir kova su temin edilir.
hdd o halde suya sokulur kaç saniye çalışacağı kontrol edilir :D
-
çöpe atarım daha iyi :D
-
hoca ben pcyi alalı 9 ay fılan oldu daha format fılan atmadım .her zaman atacam atacam dıyom oyle hala atacam:Dne hatalar atlattım neler neler bı bılsenız saymakla bıtmez:D
-
yuh 9 ay nedemek bea bi hata verse ben format çakıyom :D
-
ota boka formatmı atılır hacım :)
3 senedir ya 1 format gördü makine ya 2 ama fazlasını görmedi onu biliyorum