Suriyenin 150 M İçinden Bir Göruntü
-
aldanmayin bu resimlere yha suriyeliler tam bi serefsiz amk.benden ii kimse taniyamaz onlari,sinirdan gecerken rusvet vermessen 2 gun bekletio ipneler amk.bi ara bi dizileri vardi turkleri fln anlatiolar.adamlar nedense dizide dunyanin en guclu devleti ve turkler hep oluo alla alla.neyse beyler faketir o ben gectim suriyeden o kadar ole duzgun bi yer yok ;)
-
spitfire_1905 bunu yazdı:
-----------------------------
aldanmayin bu resimlere yha suriyeliler tam bi serefsiz amk.benden ii kimse taniyamaz onlari,sinirdan gecerken rusvet vermessen 2 gun bekletio ipneler amk.bi ara bi dizileri vardi turkleri fln anlatiolar.adamlar nedense dizide dunyanin en guclu devleti ve turkler hep oluo alla alla.neyse beyler faketir o ben gectim suriyeden o kadar ole duzgun bi yer yok ;)
-----------------------------
abi ben tanımam etmem suriyelileri ama aq bizim sınırcıların coguda rusvet alıo.. şimdi tum turk milleti serefsiz mi oldu?? bence gidip sadece gumrukcusunu bilmem işte filmcisini gosteripte adamların hepsine serefsiz deme... içlerinde iyi insanlarda vardır... haa ben hepsine demedim diosan ben yanlıs anladım. şimdiden ozur :) -
tam kordinatları versene bende bakem?
-
Hep Biz Madur olacak deiliz ya bu sınır konusunda :) Cok güzeL görünüyor PırıL PırıL
-
-
eğer bu işte başka bi parmak yoksa yani fake değilse gerçekten çok sevindirici arkadaşlar ellerine sağlık
-
bence google sınırı yanlış çizmiş. o yazıyı da jandarma birlikleri yazmıştır.
-
büyük ihtimalle tankların (turk ) oraya gittiklerini dunyaya duyurmaları ıcın yapmıs oldugu bir resim yapılmasınında zor oldugnu zannetmıyorum 40 ton tank zaten gectıgı yere hafif yagmur yagdıysa orada krater olusuyor :D helal olusn
-
bu suriye sınırının içindemi yoksa türkiyenin içindemi ben orayı anlıyamadım
-
Okuma alışkanlığın olsaydı anlardın ne diyim kasma işte sadece resimlere bak san yeter :))
Toplam Hit: 4163 Toplam Mesaj: 23