folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Suriyenin 150 M İçinden Bir Göruntü

Suriyenin 150 M İçinden Bir Göruntü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    aldanmayin bu resimlere yha suriyeliler tam bi serefsiz amk.benden ii kimse taniyamaz onlari,sinirdan gecerken rusvet vermessen 2 gun bekletio ipneler amk.bi ara bi dizileri vardi turkleri fln anlatiolar.adamlar nedense dizide dunyanin en guclu devleti ve turkler hep oluo alla alla.neyse beyler faketir o ben gectim suriyeden o kadar ole duzgun bi yer yok ;)

null
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    spitfire_1905 bunu yazdı:
    -----------------------------
    aldanmayin bu resimlere yha suriyeliler tam bi serefsiz amk.benden ii kimse taniyamaz onlari,sinirdan gecerken rusvet vermessen 2 gun bekletio ipneler amk.bi ara bi dizileri vardi turkleri fln anlatiolar.adamlar nedense dizide dunyanin en guclu devleti ve turkler hep oluo alla alla.neyse beyler faketir o ben gectim suriyeden o kadar ole duzgun bi yer yok ;)
    -----------------------------
    abi ben tanımam etmem suriyelileri ama aq bizim sınırcıların coguda rusvet alıo.. şimdi tum turk milleti serefsiz mi oldu?? bence gidip sadece gumrukcusunu bilmem işte filmcisini gosteripte adamların hepsine serefsiz deme... içlerinde iyi insanlarda vardır...  haa ben hepsine demedim diosan ben yanlıs anladım. şimdiden ozur :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tam kordinatları versene bende bakem?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qalpsiz
    qalpsiz's avatar
    Erkek
    Hep Biz Madur olacak deiliz ya bu sınır konusunda :) Cok güzeL görünüyor PırıL PırıL

www.xppack.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Buldum beyler Tam kordinatları girdim çıktı büyük hali için resmin üstüne tıklayın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_s1987
    ahmet_s1987's avatar
    Erkek
    eğer bu işte başka bi parmak yoksa yani fake değilse gerçekten çok sevindirici arkadaşlar ellerine sağlık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    bence google sınırı yanlış çizmiş.  o yazıyı da jandarma birlikleri yazmıştır.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    büyük ihtimalle tankların (turk ) oraya gittiklerini dunyaya duyurmaları ıcın yapmıs oldugu bir resim yapılmasınında zor oldugnu zannetmıyorum 40 ton tank zaten gectıgı yere hafif yagmur yagdıysa orada krater olusuyor :D helal olusn

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    southern
    southern's avatar
    Erkek
    bu suriye sınırının içindemi yoksa türkiyenin içindemi ben orayı anlıyamadım

LostYourself
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Okuma alışkanlığın olsaydı anlardın ne diyim kasma işte sadece resimlere bak san yeter :))

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 4163 Toplam Mesaj: 23