folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sürücü Belgesi/Ehliyet İçin Özel Hastaneden Sağlık Raporu

Sürücü Belgesi/Ehliyet İçin Özel Hastaneden Sağlık Raporu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı
    317seref bunu yazdı

devlet hastanesinden niye almiyorsunuz? veya aile hekiminden? ucretsiz diye biliyorum 
    kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor.

Normal ilaçları bilmiyorum ama ruh ve sinirde tedavi görmüş kişilere veya amatemde kaydı olanlara devlet rapor verme riskine girmiyor.

Bu arkadaşa kulak ver benim çevremde biri devletten almaya kalktı raporu yenileme için her hafta çiş vermeye gidiyor 6 ay oldu hala alamadı özele gitse gidemiyor amatem damgası yedi.(alkolden ceza yeme sebebi ile alkolik olarak görüyorlar) en son işlemde herşey tamam dedi derken psiko olayında takıldı ondada randevu alamıyor ve aile hekimide sevk edemiyor yani ortada piç gibi kaldı. En son meslek değiştirdi.(servis çekiyorsan sıkıntı olur)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Bende bu gün ehliyeti yenileme için başvurdum, sağlık raporu için sağlık ocağına gittim e nabızdan geçmişime baktı vay efendim "baş ağrısı işin ilaç almışsın, ayağın ağrıyor diye doktora gitmişsin ben veremem" dedi sultançifliğinde özel bir iki yeri aradım biri 400, biri 500, biri 600 biride 750 dedi. Fiyatlar herhalde kafalarına göre. 400 TL isteyene gittim biz e sınıfı (eski e) ye sağlık raporu veremiyoruz dediler. 500 isteyene gittim Bi EKG bide şeker tahlili gibi parmak ucundan bi kan alıp raporu verdiler. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı

Bende bu gün ehliyeti yenileme için başvurdum, sağlık raporu için sağlık ocağına gittim e nabızdan geçmişime baktı vay efendim "baş ağrısı işin ilaç almışsın, ayağın ağrıyor diye doktora gitmişsin ben veremem" dedi sultançifliğinde özel bir iki yeri aradım biri 400, biri 500, biri 600 biride 750 dedi. Fiyatlar herhalde kafalarına göre. 400 TL isteyene gittim biz e sınıfı (eski e) ye sağlık raporu veremiyoruz dediler. 500 isteyene gittim Bi EKG bide şeker tahlili gibi parmak ucundan bi kan alıp raporu verdiler. 

işte bende tip1dm olduğundan endokrine sevk ister. onu yapmadan ya da yapsa bile fahis fiyat istemeyen bir yer var mı acaba dedim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bu saglik raporunu anlamiyorum, avrupada boyle bisi yok, ise girerken ehliyet alirken filan boyle belge istenmiyor. Bizim ulkede ehliyeti surus egitimini herkese duzgun verseler egitimli insanlar olsa bunlara gerek kalmayacak. Ticarethaneye donusmus bir sistem resmen.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Bu saglik raporunu anlamiyorum, avrupada boyle bisi yok, ise girerken ehliyet alirken filan boyle belge istenmiyor. Bizim ulkede ehliyeti surus egitimini herkese duzgun verseler egitimli insanlar olsa bunlara gerek kalmayacak. Ticarethaneye donusmus bir sistem resmen.

zaten olay o. tamamen ticarethane

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

zaten olay o. tamamen ticarethane

Devlet siz değerli müşterilerine pardon vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Siz hala bik bik. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı
    317seref bunu yazdı

devlet hastanesinden niye almiyorsunuz? veya aile hekiminden? ucretsiz diye biliyorum 
    kullandigin ilac olsa bile cogu hekim okeyliyor.

Hacı artık aile hekimi raporu da ücrete tabi oluyor.

https://bigpara.hurriyet.com.tr/haberler/ekonomi-haberleri/aile-hekiminden-alinan-raporlara-ucret-geldi_ID1613350/#:~:text=15%20Haziran%202025%20itibar%C4%B1yla%20y%C3%BCr%C3%BCrl%C3%BC%C4%9Fe,250%20TL%20%C3%B6deme%20yapmas%C4%B1%20gerekiyor.

Sagolsunlar her konuda halki ne kadar ince düşündüklerini gosteriyorlar.

Bunu hakli cikarmak icin gerekcelendirme yapip gazetecilere ve siyasetcilere soylettiklerinde de halkimiz da anlayışla karsilayip baş taci yapıyor.

Böyle halkı her yerde bulamazlar. 

Halkımız bunun gibi hizmetlerin çoğalmasını istiyor(!!!)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

valla hocam ben aile hekiminde kan verip aynı gün aldım raporu ücretsiz
    vaktin varsa git aile hekiminden al boşuna para bayılma cebinde kalsın 

salla gitsin ölecez zaten :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    blackhorror bunu yazdı

hocam sorun şu ki sistemin saçmalığını anlatmaya üşendiğimden yazmadım. İstanbula taşındım. Aile hekimlerine bakıyorum tüm aile hekimlikleri DOLU. En yakın 4 merkez de kırmızı renkli taşıyamıyorum.

Kaldı ki taşısam da İNSÜLİN kullandığımdan bana hiçbir aile hekimi rapor vermek istemez. hba1c normal sağlıklı bireyler gibi gayet iyi. akıl mantık sahibi biri verir raporu geçer de öyle biri olmayacağından hiç öyle aile sağlığı merkezi ile uğraşmak istemiyorum. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    blackhorror bunu yazdı

hocam sorun şu ki sistemin saçmalığını anlatmaya üşendiğimden yazmadım. İstanbula taşındım. Aile hekimlerine bakıyorum tüm aile hekimlikleri DOLU. En yakın 4 merkez de kırmızı renkli taşıyamıyorum.

Kaldı ki taşısam da İNSÜLİN kullandığımdan bana hiçbir aile hekimi rapor vermek istemez. hba1c normal sağlıklı bireyler gibi gayet iyi. akıl mantık sahibi biri verir raporu geçer de öyle biri olmayacağından hiç öyle aile sağlığı merkezi ile uğraşmak istemiyorum. 

detaylara hakim değildim sadece bi öneri bilgin olsun diye söylemiştim hocam

salla gitsin ölecez zaten :D
Toplam Hit: 1604 Toplam Mesaj: 30
sürücü belgesi sağlık raporu