folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sürücü Kursları Ve Ehliyet Hakkında

Sürücü Kursları Ve Ehliyet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

batuhan14 bunu yazdı:
    ne var hoca daha dur diyorsun ?

birşey yok işte ondan diyorum daha 3 seneden fazla var çok merak ediyosan otur kendin hesapla 

bilsem hesaplarım bak adam verdi bilgiyi ortalama 90 gün diye.

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim bildiğim kadarıyla sınava yaşın dolmadan giriyosun yaşın dolunca dosyayı götrüp ehliyet alıyosun ben öyle yapmıştım 1 ay felan kala girmiştim galia sınava

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

hocalar öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.

o zaman ben en yakın zamanda gidip sürücü kursuna kayıt olucam. galiba beni sınavlara felan onlar sokuyorlarmış.

ortalama 4 ayım kaldı benim. şuanda kayıt olsam sürücü kursunu bitirsem ve 18 oldukdan sonra ilk sınavlara girmem mümkünmüdür?

18 yaşını doldurmadan sabıka kaydı alamazsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:

benim bildiğim kadarıyla sınava yaşın dolmadan giriyosun yaşın dolunca dosyayı götrüp ehliyet alıyosun ben öyle yapmıştım 1 ay felan kala girmiştim galia sınava

sabıka kaydı alınmıyormuş ama 18 olmadan önce hocam

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yalnış hatırlıyorum demekki kaç yıl geçti çok yakın almışım demekki ama kursa kaydol yaşın doluncaki ilk sınava gir zaten sabıka kaydını en son götürsende olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

B sınıfını 2005 te aldım.Motorla kaza yapınca dünya kadar ceza yedim.2 aydır A 2 için bekiyorum.Direksiyon'a da girdim.sanırım haftaya alacam.Çok uzun sürüyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

Öncelikle 40 TL sınav ücreti ödeyip. Trafik, İlk Yardım ve Motor dan en az 70 er puan alıcaksın. daha sonra sınavdan 1 hafta sonra veya 2 hafta sonra direksiyon sınavına giriceksin. Ordanda 70 puanı nı alıcaksın ve 1-2  hafta içerisinde senin tüm belgelerin hazır olucak. Daha sonra emniyet müdürlüğünden parmak izi kaydını felan alıcaklar sana bi belge vericekler. daha sonra. genelde vergi dairelerinde bulunan trafik bilmemne şeysine 232 TL para verceksin. sonra tekrar dan emniyete gidiceksin. Trafik şube müdürlüğünden sıra alıp bekliceksin. sıran gelicek belgelerini vericeksin 62 TL de oraya vericeksin. Bir gün sonra gidip alıcaksın :D

öncesinde ise kurs için biraz para bayılcaksın. gebzede 400 TL civarında şuan. Sınav tarihlerini sor sen kurslara. 18 ini doldurduktan sonraki ilk sınava gir. şansın varsa ve son kayıtlar bitmediyse 2 ayda alırsın ehliyetini :)

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

hocalar öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.

o zaman ben en yakın zamanda gidip sürücü kursuna kayıt olucam. galiba beni sınavlara felan onlar sokuyorlarmış.

ortalama 4 ayım kaldı benim. şuanda kayıt olsam sürücü kursunu bitirsem ve 18 oldukdan sonra ilk sınavlara girmem mümkünmüdür?

18 yaşını doldurmadan ön kayıt bile yapamazsın :D

ön kayıt için kursa başvurucaksın. senden istiycekleri belgeleri de yazıyım.

Sağlık Raporu (Özel bir hastaneye git ehliyet alıcam de ortalama 25-30 TL)
    Sabıka Kaydı (5 TL)
    Vesikalık Fotoğraf (6 Adet)
    Öğrenim Belgesi veya Diploma. Öğrenci olduğu varsayarak okuldan öğrenci belgesi alıcaksın (Beleş :D)
    İkametgah (Muhtardan 5 TL - Nüfüs Müdürlüklerinden Beleeş :D)
    Kan grubu kartı (5 TL)

Hatırladığım kadarıyla bu kadar.. Bu bilgiler işini görmüştür umarım.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Hocam Türkiyede parayı basınca ehliyeti veriyolar sen yeterki paradan haber ver
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

kursa 250ye kaydoldum ama hiç bir derse girmedim toplamda da 6 defa yarım saatliğine arabaya oturdum(daha önce hiç kullanmamıştım).Kursun verdiği kitapan çalıştım ve eski sınavları çözdüm. girdim sınavlara, hepsini ilk seferde kazandım ve aldım ehliyetimi. övünmüyorum ama zor bir iş değil. 250 kurs ücreti haricinde yanlış hatırlamıyorsam 40 lira yazılı sınav, 50 lirada direksiyon ücreti ödedim. ehliyeti alırken de yaklaşık 300 lira gitti toplam(emniyete falan.)

der die das
Toplam Hit: 5595 Toplam Mesaj: 33