folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sürücüler Eksik Yükleniyor [Pc Uçuşlarda]

Sürücüler Eksik Yükleniyor [Pc Uçuşlarda]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Donanımların yüklenmemesinin nedeni dijital olarak imzalanmaması. (sertifika)

Çözümü güncel bir Win xp sp2.. Bana saç baş yoldurmuştu geçenlerde..

west[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    La varya şöyle güzel bir cd yapacan daha sonra otomatik herşeyi yükleyecen. Formatı ilk öğrendiğimde 5-10 defa format atmıştım ulan ne zevkli oluyordu be. Şimdi ise lanet olsun senin gibi sisteme diyorum.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------
    La varya şöyle güzel bir cd yapacan daha sonra otomatik herşeyi yükleyecen. Formatı ilk öğrendiğimde 5-10 defa format atmıştım ulan ne zevkli oluyordu be. Şimdi ise lanet olsun senin gibi sisteme diyorum.
    -----------------------------

abi şimdi temiz bi format atacam  üstüne gerekli  pro ları kuracam  ghost  programını araştırıdm  image  alıp sığarsa  dvd  ye  atmayı  düşünüyorum  olmazsa  dvd  den  2 kopya  yaparız  herhangi bi  çizilmeye  karşı  ne  bu böle  ya  bilmem  napmışım  formatıı  tek tek  tüm cdd lerii  yükle  bayd  yauu 

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

service pack yuklemezsen flash diskini gormez usbleri tanimaz

sorun service pack 2 kur..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 2002 Toplam Mesaj: 15