Sürücüsünü Bilmediğim Parçanın, Sürücüsünü Nasıl Bulabilirim?
-
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, bilgisayarda ses kartı var fakat sürücüsünü bilmiyorum, bunu nasıl temin edebilirim? Standart geliyordur diye Realtek AC 97'nin sürücüsünü yükledim fakat ses gelmemektedir. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
standart bir cvp:
Kabloları takıp takmadığına(doğru) bak...
-
hoca pc wızard 2008 i dene işini gorur ınsallah
-
driverguide.com ' a bak orada arat bulursun.2. olarak gene driver guide da kendi programı var TOOLKİT die onu indir kur sana gösterir hangileri olduğunu ismini csmini.
-
hoca eversthome prosu işini görür öbür arkadaşların verdikleride olabilir ama bende bunu tavsiye ederim :P http://dl07.chip.eu/downloads/7d9beebbc6ffa6bfd42898346608a216/47aa47c1/10016/everesthome220en.exe bunu kur pc de ne varsa marka model üretici firma müşteri hizmetleri no suna kadr herseyi görebilirsin.. kolay gele ::)
-
sürücü ismini bilmiyorum driverimi bulamıyorum diyorsanız ana kartın sitesine gidip support bölümünden güncel driverinizi indirebilirsiniz.
tek yapmanız gereken ana kartın marka ve modeline bakmak oda kasa kapagı açılınca görülebilir.
-
SIS Sandra
-
yeri gelmişken soyliyim :)
banada bi driver lazım da bluetooth'un modelini bilmıyom
görünüşü küçük, transparan mavi renkte, rain yazıyo buna göre driver bulabilecek var mı ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------yeri gelmişken soyliyim :)
görünüşü küçük, transparan mavi renkte, rain yazıyo buna göre driver bulabilecek var mı ?
-----------------------------http://rapidshare.de/files/38512291/Bluetooth_100m.rar.html
hocam bunu dene
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------yeri gelmişken soyliyim :)
-----------------------------
sen service pack 2 yi kurmadın mı bilgisayarına? SP yi kurarsan direkt tanır.ayrıca dırayvır kurmana gerenk yok çünkü çok boktan bi dırayvırı var...
-
ontedi bunu yazdı:
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, bilgisayarda ses kartı var fakat sürücüsünü bilmiyorum, bunu nasıl temin edebilirim? Standart geliyordur diye Realtek AC 97'nin sürücüsünü yükledim fakat ses gelmemektedir. Yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşım başlığa ilk bakınca sanki gazeteye şöför ilanı verilmiş zannettim:))