Download / Dosya Paylaşım
Survivor : Ünlüler - Gönüllüler | Yeni | Dvbrip | Xvid | Güncel
Survivor : Ünlüler - Gönüllüler | Yeni | Dvbrip | Xvid | Güncel
-
Survivor : Ünlüler - Gönüllüler | Yeni | DVBRip | XviD | Güncel
.
-
-
Arkadaş bunu izleyende 1 gram akıl yoktur
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Beni survivorı severek izleyen birisiyim ve neden beni aşağıladığını anlayabilmiş değilim.
-
bloodmage bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Beni survivorı severek izleyen birisiyim ve neden beni aşağıladığını anlayabilmiş değilim.
-----------------------------aynen bende severek izliyorum akılla ne alakası var çözemedim bence böyle bir laf söyliyende gram akıl yoktur
-
Explosive bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------aynen bende severek izliyorum akılla ne alakası var çözemedim bence böyle bir laf söyliyende gram akıl yoktur
-----------------------------swordfish işte takılmayın siz ona söyler geçer o..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------swordfish işte takılmayın siz ona söyler geçer o..
-----------------------------Gram akıl olsa o yorumu yapmazdı.
-
bunu ızlıycegınıze kendınız ıcın daha yararlı bişeyler yapın demek istemış olabılır Swordfish bence haklı :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş bunu izleyende 1 gram akıl yoktur
bu tür seylerde nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsunuz cok merak ediyorum. belki ben nihat doganı izleyince rahatlıyorum ?
asagılayıcı seyler yazmayın genelleme yaparken.
-
İzleyen çaresiz de olabilir beyler TV de hep 70 IQ altı insanları hedef alan programlar yapılıyor. Ben evimdeki TV ye anten bile takmıyorum. sadece yabancı Internet tvler ve mkvler izliyorum. Türk TVlerinde adam gibi content yok. yabancı filmler diziler var sadece onlarda geç geliyor. dizileri 5 bölüm geriden izleyene kadar tikliorum FullHD iniyor 1 saatte
-
Zaman kaybı. Daha iyi yabancı program/dizi serileri varken bu uğraşa değmez.