Suskunlar
-
Dun aksam show tv de yayinlanan dizi hakkinda gorusleriniz nelerdir begendinizmi begenmedinizmi. Sahsi fikrim ezelden sonra izlenicek en iyi dizi olucak gibi duruyo. Goruntuler ve senaryo gercekten cok iyiydi. Islah evindeki dayak ve tecavuz etkileyiciydi. Senaryo kardes gibiydiler filminden uyarlamaymis sanirim ama bazi kisiler calinti/ozenti oldugunu soyleyip diziye sallamaya baslamis bile. Eger uyarlamaysa ilk bolumde gayet iyi is basarmislar. Umarim boyle devam eder Ayrica izlenicek diziler listem soyle Persembe-Suskunlar Cuma-Yalan dunya Pazar- Behzat C. Pazartesi-Leyla ie Mecnun
-
Aslında türkçe dizi sevmem,çok nadir izlerim bu diziyi 1 hafta önce gördüm.Fragmanı iyiydi izlerim ben bunu dedim.Güzeldi film izledim 2-3 bölüme bakar devam edip etmeyeceğim.Yabancı diziler tercihim.
-
Film gayet güzele benziyor fakat ezel kokusu var birazcık sanki.
Ayrıca benim favorilerim Supernatural-Spartacus-Yalan Dünya-Kuzey Güney.
-
Geçenlerdetv de reklamını gördüm bu dizinin. Tam bir Türk filmi hikayesi işte.
Behzat Ç. nin üstüne tanımam usta.
-
behzat kötüleşti yaw artık
-
Orcun cikacak mi yalan dunyadan var mi oyle bisi
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Geçenlerdetv de reklamını gördüm bu dizinin. Tam bir Türk filmi hikayesi işte.
Behzat Ç. nin üstüne tanımam usta.
-----------------------------aynen aga behzat ç gibi dizi yok şuan
-
kardeş gibiydiler filmini izle dostum suskunlar bundan esinlenmişler galiba
-
spartacusa erotikus diyoduk biz neden öyle diyosak
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Orcun cikacak mi yalan dunyadan var mi oyle bisi
-----------------------------
Konuyu saptırmadan hemen cvp ayrılmıyor dizinin orj twitter sayfası haberi yalanlamış -
sleepers (kardeş gibiydiler) filminin ana konusunu alarak dizi yapmışlar.türk senaryo değil yani.