Susuzluğu Kesen İçecek.
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------beyler peki büyük şise maden sularını nerden buluruz migrosta varmıdır mesela
-----------------------------birçok yerde oluyo hocam.
biz atatürk orman çiftliğinden alıyoruz.
bu akşam iftarda beypazarı,sahurda kızılay içicem. hangisinin daha iyi olduğunu yazarım :D
ama beypazarı 1kere içmiştim beğenmemiştim dahada şişirmişti.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 15:25'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------hacı anlamadığım konu sussuzluğu kesmek niye istiyorsunuz zaten bu orucun amacı o duyguları sonuna kadar hissetmek değil mi ?
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 10:50'da GusFring tarafından düzenlendi.
-----------------------------Amaç açlıktan acı çekmek değil oruç tutmaktan.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------beyler peki büyük şise maden sularını nerden buluruz migrosta varmıdır mesela
-----------------------------birçok yerde oluyo hocam.
biz atatürk orman çiftliğinden alıyoruz.
bu akşam iftarda beypazarı,sahurda kızılay içicem. hangisinin daha iyi olduğunu yazarım :D
ama beypazarı 1kere içmiştim beğenmemiştim dahada şişirmişti.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 15:25'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------atatürk orman uzak kaçıyor bana, samsunda nerde bulurum :)
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------hacı anlamadığım konu sussuzluğu kesmek niye istiyorsunuz zaten bu orucun amacı o duyguları sonuna kadar hissetmek değil mi ?
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 10:50'da GusFring tarafından düzenlendi.
-----------------------------aynen hocam gün boyu sonuna kadar hissetmek iftar oluncada 30 çeşit yemek 10 çeşit içeçekle iftar yapıp açın halinden anlamak ramazanın amacı
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------nedeni:kolada alkol çıktı. ramazanda oruçloarı alkolle açmak istemeyiz :)
-----------------------------hocam meyve suyunda daha çok alkol var cahl cahl knsmayın yaw. bilgidin rakıdaki alkol degl bu organk kmya gormedigine veriyorum. alkol bir organik bileşiktir. hay amk
-
ramazanda sahurda yemekten sonra 1 dilim elma yemenizi öneririm beyler
-
günde 1-2 den fazla içmeyin , asitli tüm içecekler mideyi deler ve zarar verir hocam kolaya has bir özellik değil yani o.
ayrıca içerisinde şeker barındıran tüm sıvılar alkol içerir zaten bunu önleyemezsin , tüm gazozlar ve meyve suları. Kafayı buldurmaz merak etme :)
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------gece yemek yedikten sonra lan susamayayım diye maden suyu icmesine icelimde, maden suyu yediklerini eritmeye yardımcı olmuyomuydu ee sonra aç kalırsak :O
-----------------------------
o zaman birine abancan birinden kısıcan..
-----------------------------hocam yok öyle birşey içtiğimiz şey maden suyu (bol mineralli H2O yani) mide öz sıvısı değil ki eritsin yiyecekleri yada güçlü bir asit değilki
öyle bir asit olsa senin dudakalrından başlar mideye kadar komple eritirdi
-
Akmina içimi muhteşem seviyorum ben
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
-----------------------------rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------gece yemek yedikten sonra lan susamayayım diye maden suyu icmesine icelimde, maden suyu yediklerini eritmeye yardımcı olmuyomuydu ee sonra aç kalırsak :O
-----------------------------
o zaman birine abancan birinden kısıcan..
-----------------------------hocam yok öyle birşey içtiğimiz şey maden suyu (bol mineralli H2O yani) mide öz sıvısı değil ki eritsin yiyecekleri yada güçlü bir asit değilki
öyle bir asit olsa senin dudakalrından başlar mideye kadar komple eritirdi
-----------------------------soda yiyecekleri sindirmeye yardımcı olarak daha kolay çıkartmanıza ( tabiri caizse daha çabuk sıçmanıza ) olanak sağlar. Buda acıktırır yani :)
h2o diyorsun asidi unutuyorsun hocam (:
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 18:32'da PanxeR tarafından düzenlendi.