folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Suudi Bankaları Çökertilecek

Suudi Bankaları Çökertilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek
    :D:D::D lann daha çokmedi  bu bankalar beklıyorum amk:D:D:D:Dsaat gece yarısınıda geçtı:D:D:D:

İmza Tine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

türk insanı idam edildikten sonra bizimkiler açıklama yapacak : kınıyoruz...

bi insanımız idam edilsin vay beee şu hale bak... 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=T%FCrkiye&folderid=59553 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    sucu tam olarak neymis?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sucu tam olarak neymis?
    -----------------------------

dükkan kavgası karşı dükkanla kavga etmiş yani tartışmış Allaha küfretmiş diye geçiyo ama öyle bişey yok şikayet edenin iftirası. ulan burda kadının gözünü şişiren 17lik velet Allaha peygambere Kuran a etmediği küfür kalmıyor veriklen ceza : çarşıda pek gezmiycek peh peh peh adaletin anasını satiyim.

hem o dava düşmesi gerekir. şikayet eden mahkeme günlerine hiç gelmemiş suriyeden kaçmış mısıra. bu sefer suçlu odur.

şeriat isteyen halkımıza ibret olsun. devlet erkanımız nerede muhalefet olsun diğer milletvekilleri olsun alooo adam idam ediliyo heyy..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

beyler bırakalımda ne gibi bir yardımımız dokunur ordaki idam edilecek vatandaşımıza onu düşünelim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 1957 Toplam Mesaj: 16