Suya Düşen İphone 4S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu verdiğim fiyat listesi geçen seneye ait.Zam gelmiş olabilir.Şimdi hesaplayım 200 dolar = 400 lira + 100 lira kayıt parası Toplam : 500 lira hediyesi var telefonun.Ha ama 500 liraya sıfır iphone 4s sahibi oluyorsun bunuda hesaba kat.

mkyb tarafından 30/Eki/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Bu verdiğim fiyat listesi geçen seneye ait.Zam gelmiş olabilir.Şimdi hesaplayım 200 dolar = 400 lira + 100 lira kayıt parası Toplam : 500 lira hediyesi var telefonun.Ha ama 500 liraya sıfır iphone 4s sahibi oluyorsun bunuda hesaba kat.

değişimi belgeleyip bildirdiğinde eski imeiden kaydı düşüp yeni imeiyi ekliyorlar pasaportla ve ücretle uğraşmıyorsun diye biliyorum

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    Citizen bunu yazdı
    Seastar bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

amerikaya giden bir tanıdıgın varsa ver. direk olarak 0 ile değişim garanti.

şu an amerikada olan bir tanıdıgım var ona göndersem değişim yapabilir mi ?

Değişim yaparlar ama beleşe yapmazlar.Birde imei numaran değişeceğin için pasaport+100 lirayıda hazırlamalısın.

Ücretsiz olarak hem geçen sene hem de bu sene 1 ay öncesi yaptım değişimi. Beleşe yapmazlar diye idda ediyor olman ilginç. Fakat dediğin olay doğru. IMEI numarasını Türkiyeye girdikten sonra tekrar kayıt ettirmen gerekicek.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    Seastar bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

amerikaya giden bir tanıdıgın varsa ver. direk olarak 0 ile değişim garanti.

şu an amerikada olan bir tanıdıgım var ona göndersem değişim yapabilir mi ?

Değişim yaparlar ama beleşe yapmazlar.Birde imei numaran değişeceğin için pasaport+100 lirayıda hazırlamalısın.

Ücretsiz olarak hem geçen sene hem de bu sene 1 ay öncesi yaptım değişimi. Beleşe yapmazlar diye idda ediyor olman ilginç. Fakat dediğin olay doğru. IMEI numarasını Türkiyeye girdikten sonra tekrar kayıt ettirmen gerekicek.

Su girmesine de ücretsiz değişim yapmıyorlar diye biliyorum. Yoksa niye apple care diye birşey yapsın adamlar.

Bu arada imei yi tekrar kayıt ettirmene gerek yok .Eğer telefonunu değiştirisen btk ya olayı bildiriyorsun ekstra ücret ödemeden değişim olduğu için yeni imeiyi kayıt ediyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3545 Toplam Mesaj: 15