Suya Düşen İphone 4S
-

Bu verdiğim fiyat listesi geçen seneye ait.Zam gelmiş olabilir.Şimdi hesaplayım 200 dolar = 400 lira + 100 lira kayıt parası Toplam : 500 lira hediyesi var telefonun.Ha ama 500 liraya sıfır iphone 4s sahibi oluyorsun bunuda hesaba kat.
mkyb tarafından 30/Eki/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdı

Bu verdiğim fiyat listesi geçen seneye ait.Zam gelmiş olabilir.Şimdi hesaplayım 200 dolar = 400 lira + 100 lira kayıt parası Toplam : 500 lira hediyesi var telefonun.Ha ama 500 liraya sıfır iphone 4s sahibi oluyorsun bunuda hesaba kat.
değişimi belgeleyip bildirdiğinde eski imeiden kaydı düşüp yeni imeiyi ekliyorlar pasaportla ve ücretle uğraşmıyorsun diye biliyorum
-
Citizen bunu yazdıSeastar bunu yazdıCastaway bunu yazdı
amerikaya giden bir tanıdıgın varsa ver. direk olarak 0 ile değişim garanti.
şu an amerikada olan bir tanıdıgım var ona göndersem değişim yapabilir mi ?
Değişim yaparlar ama beleşe yapmazlar.Birde imei numaran değişeceğin için pasaport+100 lirayıda hazırlamalısın.
Ücretsiz olarak hem geçen sene hem de bu sene 1 ay öncesi yaptım değişimi. Beleşe yapmazlar diye idda ediyor olman ilginç. Fakat dediğin olay doğru. IMEI numarasını Türkiyeye girdikten sonra tekrar kayıt ettirmen gerekicek.
-
Castaway bunu yazdıCitizen bunu yazdıSeastar bunu yazdıCastaway bunu yazdı
amerikaya giden bir tanıdıgın varsa ver. direk olarak 0 ile değişim garanti.
şu an amerikada olan bir tanıdıgım var ona göndersem değişim yapabilir mi ?
Değişim yaparlar ama beleşe yapmazlar.Birde imei numaran değişeceğin için pasaport+100 lirayıda hazırlamalısın.
Ücretsiz olarak hem geçen sene hem de bu sene 1 ay öncesi yaptım değişimi. Beleşe yapmazlar diye idda ediyor olman ilginç. Fakat dediğin olay doğru. IMEI numarasını Türkiyeye girdikten sonra tekrar kayıt ettirmen gerekicek.
Su girmesine de ücretsiz değişim yapmıyorlar diye biliyorum. Yoksa niye apple care diye birşey yapsın adamlar.
Bu arada imei yi tekrar kayıt ettirmene gerek yok .Eğer telefonunu değiştirisen btk ya olayı bildiriyorsun ekstra ücret ödemeden değişim olduğu için yeni imeiyi kayıt ediyorlar.