Suyla Çalışan Araba Projem :)
-
geri dönüşümcü olun biraz suyumuz bitiyo zaten idrarla enerji yapın biraz :P
-
valla abi düşüncen çok güzel ama aslında idraRDA fena fikir değil :):):) inşallah yaparsınız herkesin duasını alırsınız
-
Aslında bu tarz bir düşünce yılardır gündemde hatta bu tip bir araç tasarlandığı bile söyleniyor ama OPEC gibi birtakım büyük güçler yüzünden bir türlü hayata geçirilemiyor.
Ne zaman ki dünyadaki petrol rezervleri biter işte o zaman hidrojenle çalışan arabalar piyasaya çıkar. Tabi haliyle o zamana kadar topraklarımızdaki zengin bor yatakalrıda elimizden çıkmış olur. ( sizinde bildiğiniz gibi bor, hidrojenin depolanması için kulanılabiliyor) -
daha cok ugrasırsın dostum sen :)
-
memo kardeş (proje sahibi); O2 yi neden dışarı atıyosun ki motorun içinde yanma olayı için O2 şart bu yüzden atılmamalı.
-
a.q yanlış hatırlamıyorsam hidrojenle çalısan araba yapmışlar ama maliyati çok oldugu için yaygınlasmamıs
-
Mesaj caagroup tarafından 20 Ağustos 2006 (Pazar) tarihinde yazıldı.
hackermemo kardeş zaten senin dediğin var saçma saçma konuşup ben buldum deme bir ara tvlerde su ile çalışan araba vardı izlemedinmi suyu elektroliz ediyordu aynı senin düşündüğün gibi tabi o enerji yetmediğinden benzin ve ya mazoto karıştırılıp kullanılıyodu sanırım bu bilinç altında kalmış sonrada ben buldum diyosun git araştırma yap bakkam önce
--------------------------
lan abicim bi kere benim o dediğin projelerden haberim yok, daha önce suyla çalışan araba yapmıştı bizim bi türk sonra vurdular adamı bi tek onu biliyom, nası çalıştığından kesinlikle haberim yoktu, düşündüm nası yapılabilir diye, deneye deneye buldum.. eskiden ilkokula giderken de bi icat şeyettiydim tekerleklere dinamo koyup elektrikle çalışan araba yapçaktım :DDD çocukluk işte.. ama şimdiki projem dahja mantıklı geldi bana.. olur olmaz farketmez benim için para kazanmak gibi bi derdim yok tek istediğim şey türkiye üretsin mümkünse ama mümkün olsa da sesimizi duymazlar..
nese kalın sağlıcaklan..
Toplam Hit: 4197 Toplam Mesaj: 28