Suyla Çalışan Otomobil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Creator
    Creator's avatar
    Erkek

Sürekli artan petrol fiyatları alternatif yakıt arayışlarını kaçınılmaz hale getiriyor. ABD'de bir şirket suyla çalışan otomobil üretti. Yeni teknolojiyle üretilen yakıta 'Aquygen' adı verildi.

Florida'lı Denny Klein elindeki kaynak makinesiyle taşları kesebiliyor. Ama makinenin ucu hala dokunabilecek kadar soğuk. İşin sırrı sudan üretilen yeni yakıtta

Denny Klein, yeni bulduğu gaza 'Aquygen' adını vermiş. Bu gazı nasıl ürettiğini anlattığında kendisine inanan çıkmıyor: "Sadece su ve elektrik, hepsi bu..."

Yüzde 50 az yakıt

Denny Klien, bu gazı kaynak makinesinde kullanmak için üretmiş. Ancak bunu denerken açığa çıkan enerji çok yüksek olunca buluşunu otomobilde denemeye karar vermiş.

Otomobiline taktığı parçalarla 'Aquygen'i yakıt olarak kullanabiliyor. Otomobil gaz ve su karışımı yakıtıyla ilerliyor ve motor yüzde 50 daha az yakıt tüketiyor.

Çeliği kesebiliyor

Klein, "makine voltajı yükseltiyor. Sudan elde edilen gaz yanıcı hale geliyor. Hidrojen ve oksijen hala birleşik durumda. Suyun molekülü yeniden yapılandırılıyor ve bu sırada olağanüstü bir enerji açığa çıkıyor" diyor.

Bu enerji dokunduğu nesnenin erime noktasına kadar ısıyı artırıyor. Bir kömür parçasını beş saniye içinde yakıyor, çeliği kesebiliyor. Benzinin yanmasına katılıyor ve motoru çalıştırıyor. Sonra suya dönüşüyor.

Elektrik kullanımı az

Bu teknoloji daha önce de denendi, ama Klein'ın yönteminde elektrik kullanımı çok az. Denny Klein'ın kaynak makinesi için ortaya attığı yöntem şimdilerde otomobiller için geliştirilmeye çalışılıyor.

aquila non captat muscas! - d0gma.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    wardı ya rize li bi eleman da yapmıştı hatta tv dede çıkmıştı hemde saat te 70 e kadar yapa biliyordu bildik musluk suyu ile ama sonra daha ses seda çıkmadı

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    amerika ve arap kralları olduğu sürece biraz zor belki japonlar yapabilir adamlar askeri güçtede ilerlediler kendine güwenen çıkarıcak bence piyasaya ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ne diyeyim süper proje :) Gelecekte petrol tükeniyor zaten.Üstüne buzullar eriyecek bol bol su olacak.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    abiler bence suyla falan çalışan araba yerine başka kaynak bulunmalı çünkü zaten su kaynakları hızla tükeniomuş baksanıza haberlerde gazetelerde fln da diolar bunu artık

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    petrol tükeniyoda suda tükeniyo bu alet deniz suyuyla çalışmazki :) tatlı su olacak illa :D:D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Su sudur hoca buharlaştırıp kullanırsın ne var kimyanı zkem :D

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    yok yok bence en iisi erke dönergeci bakın söliom size =P
    bu arada o ne ya millet aslında o bi osurgaçtır fln dio o muhabbet ne harbiden?

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    lisede tek sorunlu dersim kimyaydı ünide mat :) herne sikimse işte suyla çalışan arabada ne hız olur ne ses :) aynı prezervatifle iş görmek gibi bişe olsa gerek :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Türk Dil Kurumu bir ara otobüsümü ne oturgaçlı götürgeç yapacakmış onun muhabbeti o :D

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inka_zuba
    inka_zuba's avatar
    Erkek
    "suyla çalışan arabada ne hız olur ne ses :) aynı prezervatifle iş görmek gibi bişe olsa gerek :P " stiflere katılıyorum:D

wista kursun olum herkes:D~/tbt/...!
Toplam Hit: 2763 Toplam Mesaj: 12