Suyun Üstünde Yürüyen Adam
-
bi ara sanki iple tutunuyor gibi gözüktü ama var bişe yürüyemez ak nasıl yürür :P
-
valla burda acilmadi(10 dk bekledim bide) : ama buyuk ihitimal ilüzyonizttir yapan.. bize sadece onu yap1yomus gibi gözteriyodur.
hem bi adam bi gözteride havada ucuyodu havada ucan bunu neden yapamas1n?
-
hajım yukardan tutma olabilir ama bence duvar diil çünkü basarken altından kız geçio ama kurandaz bir ayette şeyi anlatıodu hz süleyman zamanında belkıs bunun kalesine geliyor ve kalenin önnde bir dere paçalarını sıvıo ıslanmasın diye basıyo ıslanmıo meer üstünde suyun akışını göstercek kadar ince ama onu taşıcak kadr dayanıklı bir cam varmış yabancılar herşeyde böle bizim arapça okuyup hava atmaya çalıştığımız kuranı anlayarak okuyarak geliştiler bilimde misal ilk mikrobu akşemseddin buldu vs vs bir çok örneği var bence orda suyun yüzeyince incwe bir cam var veya yukardan tutuyorlar
-
bi pokluk var ama neyse
-
hajılar cam olayınıda geçin kesinlikle yukardan tutuyorlar çünkü kadın adamın bastığı yerden geçiyo önünden
-
kadın da camın altından geciodur belkı
-
abu kızın geçtiği yer boşluk adam ordan uzun basarak geçmiyomu uzun koyuyo adımı :D
-
bencede cam gibi iple dengesini sağlayamaz
-
hajı ince cam o bir ayak genişliğinde karının geçtiği yer boşluk adam onun üstünden geçio bsmıo karının geçtiği yere bir olay daha NTS team tarqafından neco ve benim sayemde çözüldü:P
-
ben bu adamın uçtuğunu, sonra para yutup kolundan çıkardığınıda görmüştüm büyük ihtimalle telkinezi kullanıyor
Toplam Hit: 4916 Toplam Mesaj: 31