SVCHOST.EXE Bu Ne Servisi Yaaa
-
ben bunu kapatabilirmiyim veya kapatsam bunu tamamen nolur bilen varmı acaba ???
gümletmeyelim makinayı sonraa....:)))) -
SVC yi biliyorumda fakat bu başka bişey olmalı bulamadım gene deli oldum
-
SVCHOST.EXE NIN HANGI SERVIS OLDUGUNU BULMAK ICIN
COMMAND LINE DAN TASKLIST/SVC YAZ
YANI
start... run command ve oradan tasklist/svc -
SVCHOST XP'de manyaq RAM yiyor ondan kapatmak istiyorsun değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam ben bir kere kapatmıştım ve XP stili win98 stiline dönmüştü. Kapat gitsin sittir et bişi olacağı yok. En fazla sistemin göçer. Bi daha format çekersin :)) Şaka bi yana bişi olacağı yok, xp arayüzü o...
-
bende 2000 server ve isdn var yanii xp arayüzü değil o broadband yanii isdn için, 2000 ve üstündeki dns yapılanması için kullanılıyor hatta bi kaç sey daha var aslında nese svchost.exe 4 tane calışıyor benim makinada 1 GB rem var cok etkilemiyor ama neden bu kadar rem yiyo yaaa vede dns kapalı, wins kapalı, iss kapalı, isdn modemi sistemden kaldırdım hatta bütün ağı ucurdum etherneti bile söktüm işte manzara aşağıda
svchost.exe 452 00 0:00:00 3.512 K
svchost.exe 656 00 0:02:01 12.552 K
svchost.exe 1016 00 0:00:00 3.512 K
svchost.exe 1108 00 0:00:00 4.572 K
al işte durum ortada, buldum aslında commanddan ama yani kapatsam ne olur hala merak ediyorum bu gune kadar kafaya pek takmıyordum ama nedense bi haftadır bana batıyooo...
bu makinaya formattda atamam yani o kadar cok sey varki anlatamam harddisk tamamen dolu ve raidleri tanıt ağı ayarla filan dayanamam 2 gün sürüyo çünkü bu kadar şey iki cafe nin tüm herşeyi bu makinada su anda
warya windows gibi salak sacma bir sistem yüzünden böle seyler yasıyoruz yaaaa bundan sonra kendimi programlara linux için patch yazmaya adıyacağımmm -
o diil bu banada dert olmuştu
hatta bide firewalla internete bağlanmaya çalışıyo gibisnden uyarı vermişti ben iptal ettim. :)
-
Bende 5 tane calisiyo ipTal ettigim vakit interneT´den kesiyo ve ses`leri desteklemiyo...!
-
bende de 4 tane var
-
WinXP 'lerde nasıl blaster virüsü 1 dk içinde kapanıorsa Win2000 'lerde de bu svchost.exe hatası oluşuor
yani bilgisayarın blaster yemiş. microsoft.com 'dan yamasını çekip kurdunmu bidaha hata vermez. -
bende 2 ( lokaal sevice) (netwerk service)
-
Servislerin çalıştırılmasında gerekli olan dll vb programların çalıştırılması için kullanılan genel bir program diyebiliriz kapatırsan kullandığın sisteme göre (sistem özelliklerine) ya bilgisayarın kapanır yada doğru çalışmaz... Ms Blast' da aynı olayı yapıyordu...
Kolay gelsin
Toplam Hit: 5740 Toplam Mesaj: 14