Svchost.Exe Sürekli Download Yapıyor
-
net kotalı. o yüzden sorunum büyük. bu sürekli bişeler indiriyor. netlimitter yükledim indirdiğini anladığım an bağlantıyı kesiyorum birazdan yine açılıyor.
bıraksam sürekli indiriyor saniyede 200- 500 kb civarı
buda resim;

-
bunuda şimdi kapattım buda indiriyordu;

-
hangi programla baktın buna ? Virüs bulaşmış olmasın
-
Rat serverı yemişin karşı tarafdaki elaman senin pc n den görüntü alıyor onun download ı benim aklıma gelen olay bu
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
Rat serverı yemişin karşı tarafdaki elaman senin pc n den görüntü alıyor onun download ı benim aklıma gelen olay bu
----------------------------Aynen dedigi gibi benımde aklıma o geldi ..
-
direk rat denmez. karşıdaki adamın client 7/24 açık mı duruyorda sanki. dosyanın konumuna bak anubis.iseclab.org da analiz ettir raporunu buraya yolla bi bakalım. benim svchostta sürekli aktif bağlantı gösteriyor. bu rat yediğim anamına gelmez ama :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
direk rat denmez. karşıdaki adamın client 7/24 açık mı duruyorda sanki. dosyanın konumuna bak anubis.iseclab.org da analiz ettir raporunu buraya yolla bi bakalım. benim svchostta sürekli aktif bağlantı gösteriyor. bu rat yediğim anamına gelmez ama :)
-----------------------------ben sadece bir teori yazdım
-
rat upload yapar?
edit : saniyede 200-500 kb arası download hızına sahip kotalı bi ttnet vs pakedi yok hacım? :D limitsiz olmasın
-
windows güncelleştirmeleri olabilir
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------ben sadece bir teori yazdım
bende sadece olabilir dedim kardeş kimse burdan direk kesin bişey diyemezki :) -
otomatik güncelleştirmeleri kapat