Swift-3 Ve Kotlin Eğitim Seti

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazteam
    infazteam's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2015
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

    hocam udemy den nasıl download ediyorsun?

    bende de güzel eğitimler var indireyim upload edeyim.

    bu tool ile : https://github.com/FaisalUmair/udemy-downloader-gui

     

    @infazteam hocam şahsi görüşüm yapmaman dan yana. Sen yapmasan bir baskasi yapacaktir ama onun ayibi olsun. Bu tarz turkce kaynaklarin üreticisinin para kazanması adina warez'e veya boyle paylaşımlara düşmemesi gerektiğini düşünen birisiyim.

    Kaynaklarin ucretsiz dağitilmasi bir cok kisiye ulaşmasi icin iyi bir yol olsa da bu içerik üreticisinin aleyhinde bir şey. 

    mantıklı diyorsun hocam kendim için download edeyim. sonuçta 20-30 tl ödeyebilecek güçtedir bu işi yapacağım diyen herkes. He gerçekten ihtiyacım var ama 20-30tl verecek gücüm yok diyen de beni bulsun ben onun için satın alacağım.Lakin warez paylaşmayacağım ;)

    Eyv @rakkoc hoca uyandırdığın için :)

    tamam hoam o zaman paylaşmıyalım.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2012
    Erkek

    Benim bu iş için en kötü yaptığım çok samimi arkadaşıma direk şifremi veriyorum girip eğitime bakıyor. Ama ona da indirmemesini söylüyorum. Bence yapacaksanız en kötü bunu yapın ama üstadıma katılıyorum aslında bunu bile yapmamak gerekli zira gerçekten türkiye de bu işten harçlık çıkartan ya da direkt olarak burayı gelir kaynağı olarak kullanan insanlar var. He elin yabancısına yapmak hak mı? değil tabi ki sonuçta o da emek veriyor ama en azından kendi ülkemize yapmayalım derim sevgili arkadaşlarım.

    Üstada bir konuda daha katılıyorum bu işi yapan adamın bunu alacak parası vardır. Yok diyen genelde yalan söyler zira sorsan sigara içiyordur alkol alıyordur ama buna parası yoktur.

    Sevgiyle kalın üstadlar


    Anıl
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Hayda :)

    Öğrenci adamım ben şöyle bir bakıp çıkacaktım, aklıma yatan dilleri seçene kadar bir seyahatteyim, ama siz de haklısınız paylaşmayın canım :) 


    ...said addicted.
Toplam Hit: 1901 Toplam Mesaj: 14
swift udemy eğitim seti kotlin