Swish İle İlgili Bir Soru
-
sen hakaten salaksın bişi bilmiyosan atlama aynalı sazan
ben bilenlere sordum ayrıca kayan yazıyıda sana hazırlıyorum hemde yağlı
-
schizophrenia FOAL salaktır sen onu boşver.
-
lana aptal sana anlattık anlayıp anlmadığını yazmamışşın ben ne bilim asıl salak sensin ben o kayan yazıyı dik çeviri rengini kan kırmızısı yapar yönünü ................yapar yollarım görrsün i*ne
bişi bilmiyon uğraşıyon sen beşikteyken ben swish 1.5... le uğrasıyodum 6666666666666555555555 milyonun ........................ -
lana aptal sana anlattık anlayıp anlmadığını yazmamışşın ben ne bilim asıl salak sensin ben o kayan yazıyı dik çeviri rengini kan kırmızısı yapar yönünü ................yapar yollarım görrsün i*ne
bişi bilmiyon uğraşıyon sen beşikteyken ben swish 1.5... le uğrasıyodum 6666666666666555555555 milyonun ........................ -
belliki swish biryerine kaçmış artık uğraşamıyon zaten anlamıyormuşsun iyi olmuş
senin o kan kırmızısı kayan yazını iki kaşının artasına saplarım lan ayrıca aile ferdlerine küfür etmek olmuyor yani ediceksen bana et gerçi onuda beceremiyon ama neyyyyyyse
-
schizophrenia FOAL lafı koymuş abi. sen tahribat.com"dan log-out ol istersen.
-
adamın işi getirdiği yere bak ya bunların yazılmasını istemezdim ama napıyım adam dikenli konuşuyor kardeşim neyse kapansın artık kırmayalım birbirimizi
-
lafın altında kaldın zaten. FOAL benim arkadaş. hatta yanımda. sana e-mailden kotu seyler yollayabilir
-
beyler yeter. bu msjdan sonra swihle doğrudan alakası olmayan msj yazan olmasın!
programın link verdiğin tabında o linkin hangi sayfada açılıcağınıda görürsün. ordan target frame bölümünden _parent ı seç. -
Bence bu ikisinin yanında yakında kırmızı bi şekilde ban yazısını görebiliriz bide nası arkadaşlarsa eziq meziq takılıyolar
Toplam Hit: 3994 Toplam Mesaj: 21