Swish İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    schizophrenia
    schizophrenia's avatar
    Erkek
    sen hakaten salaksın bişi bilmiyosan atlama aynalı sazan ben bilenlere sordum ayrıca kayan yazıyıda sana hazırlıyorum hemde yağlı

@SCHİZOPHRENİA@
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Powerslave
    Powerslave's avatar
    Erkek
    schizophrenia FOAL salaktır sen onu boşver.

Dalımızı kesenin, ağacını kökünden sökeriz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOAL
    FOAL's avatar
    Erkek
    lana aptal sana anlattık anlayıp anlmadığını yazmamışşın ben ne bilim asıl salak sensin ben o kayan yazıyı dik çeviri rengini kan kırmızısı yapar yönünü ................yapar yollarım görrsün i*ne
    bişi bilmiyon uğraşıyon sen beşikteyken ben swish 1.5... le uğrasıyodum 6666666666666555555555 milyonun ........................

aynı hatayı tekrar yapma yapılacak cok hata var
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOAL
    FOAL's avatar
    Erkek
    lana aptal sana anlattık anlayıp anlmadığını yazmamışşın ben ne bilim asıl salak sensin ben o kayan yazıyı dik çeviri rengini kan kırmızısı yapar yönünü ................yapar yollarım görrsün i*ne
    bişi bilmiyon uğraşıyon sen beşikteyken ben swish 1.5... le uğrasıyodum 6666666666666555555555 milyonun ........................

aynı hatayı tekrar yapma yapılacak cok hata var
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    schizophrenia
    schizophrenia's avatar
    Erkek
    belliki swish biryerine kaçmış artık uğraşamıyon zaten anlamıyormuşsun iyi olmuş senin o kan kırmızısı kayan yazını iki kaşının artasına saplarım lan ayrıca aile ferdlerine küfür etmek olmuyor yani ediceksen bana et gerçi onuda beceremiyon ama neyyyyyyse

@SCHİZOPHRENİA@
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Powerslave
    Powerslave's avatar
    Erkek
    schizophrenia FOAL lafı koymuş abi. sen tahribat.com"dan log-out ol istersen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    schizophrenia
    schizophrenia's avatar
    Erkek
    adamın işi getirdiği yere bak ya bunların yazılmasını istemezdim ama napıyım adam dikenli konuşuyor kardeşim neyse kapansın artık kırmayalım birbirimizi

@SCHİZOPHRENİA@
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Powerslave
    Powerslave's avatar
    Erkek
    lafın altında kaldın zaten. FOAL benim arkadaş. hatta yanımda. sana e-mailden kotu seyler yollayabilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MartyN
    MartyN's avatar
    Erkek
    beyler yeter. bu msjdan sonra swihle doğrudan alakası olmayan msj yazan olmasın!

programın link verdiğin tabında o linkin hangi sayfada açılıcağınıda görürsün. ordan target frame bölümünden _parent ı seç.

222 gün siteye giriş yapmayı unutan emekli admin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eFe19KAN
    eFe19KAN's avatar
    Erkek
    Bence bu ikisinin yanında yakında kırmızı bi şekilde ban yazısını görebiliriz bide nası arkadaşlarsa eziq meziq takılıyolar

Sonsuza kadar yaşayabilen ölü değildir, Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
Toplam Hit: 3994 Toplam Mesaj: 21