Switch Switche Baglanir Mi??
-
selam arkadaslar biz bir evde 4 ark kalioruz ve komsudan internet cekmeyi düsünüyoruz. ancak komsuyla bizim ev arasinda cok fazla mesafe var, komsunun evinde de modem + 8 li switch var.. o switchden benim labtob a su anda bi kablo cekili.. su anda diger arklarda internete dahil olmak istiyorlar ama hepimiz asagidan komsudan ayri ayri kablo mu cekmeliyiz yoksa bizde 1 switch alarak benim kablodan interneti evde dagitabilir miyiz..?? swtich switche baglanmiyor die biliorum ama yardimci olabilirseniz sevinirim..
-
Bağlanır şu anda öyle kullanıyorum :B
-
bağlanır komşunun evinden gelen kabloyu sizdeki switche bağla hatta istersen ardına 50 tane daha switch bağla farketmez yani
-
birader eminsin demi bi sorun olmasin cünkü benim ark media markttan özellikle danisti bi teknikere olmaz molmaz falan cekmisler.. bizden öncek komsulardan net alan elemanlarda 3 ayri kablo kullanmislar...
-
Ya yok kullanıorm diorm işte şu anda yazdığım yazıyı switchten switche bağlanmış ve o switchten çıkan kabloyla bağlanmış olduğum pcden yazıyorum..
-
tamam abi eywallah cok sağol
-
bağlanır garantisini de veriyorum :D 45 PC li bir internet kafeye bizzat 3 tane 16 lı bağladım yani hatta kendi dükkanımdada 2 tane 5li bağlı şuan kullanıyorum
-
asagida 8 li switch var ordan 1 tanesini benim odaya uzattim, simdi ben bunu direk switche takip ordan dagitiyorum aynen abicim.. saygilar tesekkürler herkese..
-
Ne güzel dinlenir o hat ohh mis gibi :D:D
-
Hattın a... koymuşsunuz bilader (: ( Kutsal Damacana (: )
-
çok yavaşlamaz mı beyler?
Toplam Hit: 3042 Toplam Mesaj: 14