Swool'dan Haberi Olan
-
uzun zamandır forumda görmüyordum.msn face cep tel. kullanmıyor zaten. bi iş yeri numarası vardı bende ondada ulaşmaya çalştım ama sanki ulaşılmak istemiyo. yani hep kaçamak cevaplar aldım. hatta 1 keresinde teli o açtı galiba ama bi daha ses vermedi filan.
ewet haberi olan varmı? gören duyan bilen. merak ediyorum kendisini. sevdiğim bi arkadaşımdır
http://www.tahribat.com/Murit-Swool/
-
Yaklasık 1 ay önce pm attım cevap vermedi zaten 6-7 aydırda göremiyorum.
-
gerçekten uzun zamandır yok ortalarda haberi olan vardır herhalde
-
shockman de oyle .
-
Bir samimiyetimiz olmamasına rağmen geçen dikkati mi geçti olmaması
-
neyden kaçıyor olabilir ki , nasıl kaçamak cevaplar?
Hey gidi hey.. antifeysbuk müridimiz.. Facebook şifrem bile sayesinde antifeysbuk :-))
-
baymıştır muabbetinizden olamazmı ? ayrıca shockmani geçen gördüm bi konuda ama neydi hatırlamıyom
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
baymıştır muabbetinizden olamazmı ? ayrıca shockmani geçen gördüm bi konuda ama neydi hatırlamıyom
-----------------------------Shockman = Son giriş yaptığı Tarih : 6 Kasim 2009 (Cuma) 14:50
-
23 Nisanda okuluna bakarız :PpPPp
İğrençti Kabull..
-
Dün profiline girmiş gecede rüyamda görmüştüm.Tarikata faydalı,kültürlü ve zeki biri aramızda görmek isterdik ama bazen daha fazladır herşey..Bırakmak,unutmak,sıfırdan başlamak ister insan..Kaçar gibi bir hali varsa kaçması gerektiğine inandığı içindir fazla zorlamayın abü,böylesi belki onun için daha iyidir..
-
yokmu kimsenin haberi yaw