Symbian İşletim Sistemli Telefona Android Yükleme
-
Sevgili mürid arkadaşlarım tebin bir sitede şu olayı buldum http://dijitalfrekans.com/android-2-3-1-gingerbread-nokia-n900de-calisiyor/ bunu kendi telimede yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam ne yapıcam bilen varsa yardımcı olabilirmi bana ne yapmamız gerekiyor ayriyetten böyle bir şey mümkün mü??
-
o telefon symbian deil de senin telefon modeli nedir ?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------o telefon symbian deil de senin telefon modeli nedir ?
-----------------------------Nokia C6-00
-
donanım olarak destekleyeceğini pek sanmıyorum
-
buna olacagını sanmıyorum hoca, ama donanım olarak kurtarıyor.
-
bende olcacağını pek düşünmüyorum ama o sitede o olayı gördükten sonra imkansız olmadığını düşünmeye başladım...
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------bende olcacağını pek düşünmüyorum ama o sitede o olayı gördükten sonra imkansız olmadığını düşünmeye başladım...
-----------------------------kafayı verip derleyen olduktan sonra olabilir ama bada ya bile android çıkarmadılar :)
-
@shawn hcaı bendede c6-01 var. yükleyebilirsen banada haber ver bende denicem :)
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------@shawn hcaı bendede c6-01 var. yükleyebilirsen banada haber ver bende denicem :)
-----------------------------bende de 6-01 var ama sanmıyorum böyle bişey olsun ha yapılsa bile ne kadar verim alırız acaba ?
-
Hocam önemli olan derlemek sunmak değil.Önemli olan olay donanımları androide tanıtabilmek.
Nokia kendisi android işletim sistemli benzer özellikte telefon çıkarmadığı sürece böyle birşey imkansız gibi, çünkü donanımı tanıtacak driver için gerekli bilgiler lazım.Onda da telefonun bütün özelliklerini kullanabileceğin şüpheli.
-
olmaz.boşa umutlanmayın gençler.
n900 de symbian değil ayrıca.