folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Symbian S60v5 Cihazlarda Hafıza Az Sorununa Son Veren Program (Nokia 5800, Nokia C5-03 Vs)

Symbian S60v5 Cihazlarda Hafıza Az Sorununa Son Veren Program (Nokia 5800, Nokia C5-03 Vs)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kendi telefonumdada kullandım cidden fark var.Hem telefon hafızasındaki hemde hafıza kartındaki gereksiz dosyaları tek dokunma ile siliyor.Bilgisayarda Ccleaner ne ise telefondada bu program.Uygulama Signed olup sertifika filan istemez.

İndirme Linki :

http://yadi.sk/d/eeXHyQcO44GXm

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Telefonu kırdıktan sonra paylaşıyosun hocam hiç yakıştıramadım. :D

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Forever_Piratebay bunu yazdı

Telefonu kırdıktan sonra paylaşıyosun hocam hiç yakıştıramadım. :D

Kırmak ? Anlamadım ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Symbian telefonumu 1 hafta önce takıldığı için odanın duvarları arasında sektirdim hocam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Forever_Piratebay bunu yazdı

Symbian telefonumu 1 hafta önce takıldığı için odanın duvarları arasında sektirdim hocam :)

Hea öyle yazsana bende bana diyorsun sandım sen kırdın diye. :) Kırdığın telefon neydi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

5800 hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Smybian kullanan kaldı mı la :S die bi cümle havali bi cümle kurmak isterdim de bende kullanıyom yaw :| c3 :S

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

symbian ın iyi bir işletim sistemi olmasının önüne geçen en büyük problem bence. Adamlar her boku halletmişler ama dinamik hafıza yönetimi konusunu halledememişler..

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

Smybian kullanan kaldı mı la :S die bi cümle havali bi cümle kurmak isterdim de bende kullanıyom yaw :| c3 :S

Aslına bakarsan o telefonun işletim sistemi bile yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

He ya :| 3 5 e okutup androit yüzü görmem gerek :F

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

10,5 mb dosya sıldı c:/ ve e:/ suruculerınden toplam :)

Toplam Hit: 1694 Toplam Mesaj: 15