Symbıan Telefonlarınızı Aracınızda Mp3 Calar Gıbı Kullanın
-
Telefonunuza uyumlu bı kulaklık alıyoruz arkadaslar sonra onun kablolarını kesıyoruz uclarını ıyıce belırledıkten sonra eskıden dısk man ları araclarımızda kullandıgımız bı tarafı diskmanin kulaklık bolumune kaset olan bolumude aracın teyp kısmına takılıyordu ıste o aparatı alıyoruz (en son algıdımda 8ytldi
)
yıne aynı sekılde onların dıskmana gıden kısmındakı kabloları kesıyoruz nokıa kulaklıkla kestıgımız bolumlerle bırlestırıyoruz arkadaslar sonra kulaklıgı telfonumuza takıyoruz bı mp3 playerı acıyoruz kasetıde teypımıze takıyoruz ve artık telefonumuz hem bı arac kıtı hemde bı cd calar denedıgım modeller 6230i-6670-7610-6630-6680-n70 kesın calısıyor arkadaslar eger mıkrofonlu kulaklık varsa konusma bıle yapabılıyorsunuz
ses kalıtesıde cok guzel mesela bı tumsekten gectıgımız zaman cd calar okuyamıyor takılıyo ancak bunun oyle bı sorunu yok cunku telefondan okuyor -
symbian olması gerekmiyor. Kulaklık takılıp müzik dinlenebilen her telefonda olur.
-
bide isterseniz telefondan şarkı açıp arabanın ses sitemini kullanarak şarkı dinleyelim yane telefondan açtığımız müzik araban çıksın
mazemeler 1 adet araba 1 adet telefon 1 adet telefona uygun kullaklık ve en önemli olan 1 adet araç kiti
araç kiti nerde bulabiliriz uydu anten saten yerler telefoncular vb yerler
şimdi araç kitinin kullaklık ucunu teller görünene kadar kesiyoruz sonra kullaklığın girişi bize lazım olcağı için girişinden biraz geriden teller görünene kadar kesiyoruz ve şimdi ucları bağlıyoruz ve işlem bitti hadiii hayırlı olsun. kaseti teyibe atıyoruz ve telefondan istediğimiz şarkıyı açıyoruz hadiii hayıtlı olsun
not: ben aynı bu şekilde kullanıyorum denemiştir
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------bide isterseniz telefondan şarkı açıp arabanın ses sitemini kullanarak şarkı dinleyelim yane telefondan açtığımız müzik araban çıksın
mazemeler 1 adet araba 1 adet telefon 1 adet telefona uygun kullaklık ve en önemli olan 1 adet araç kiti
araç kiti nerde bulabiliriz uydu anten saten yerler telefoncular vb yerler
şimdi araç kitinin kullaklık ucunu teller görünene kadar kesiyoruz sonra kullaklığın girişi bize lazım olcağı için girişinden biraz geriden teller görünene kadar kesiyoruz ve şimdi ucları bağlıyoruz ve işlem bitti hadiii hayırlı olsun. kaseti teyibe atıyoruz ve telefondan istediğimiz şarkıyı açıyoruz hadiii hayıtlı olsun
not: ben aynı bu şekilde kullanıyorum denemiştir
-----------------------------kafamı karıştırdın a.q. konu başlığını açana adamda aynısını anlatmadımı .S
-
hım benim ki biraz farklı
-
gidiyoruz bi elektronikciye dioruzki abi ordan bitane guzelinden bi cd calar ver ama pahalı olmasın adam cıkartıo onuze mp3 calarlı bi teyp alıoruz goturup teybin yerine bahlıoruz oldu size mp3playerli teyp birader bu telefonun sarjı nekadar gitcek tam tlfn la konusuon a.q. pat sarj bitti gay bole mp3 playere dersin bide se var cok guzel ses vermez itinayla denendi bakıldı boguk bi ses verio