System 32Nin Tarih Anlayışı
-

windows içindeki dosyalrın oluşturma tarihleri niye böyle
-
o ne lan. doğrumu o yoksa netten mi buldun? netten bulduysan pslenmiştir :|
edit: bizzat baktm yok öle bişi. -
kendim printscrenledim sende deneyebilrisin çok zor değil
-
Hoca ne içtiysen söyle bize de :)
Benim de ihtiyacım var böyle şeylere :)
-
hoca ps len mıs böle bısey yokkı nasıl yaptıysan bızede solşe bakalım:D
-
win7 de geçen yıl ve çok uzun zaman önce falan yazıyo
-
pcye birşey bulaştımı bir kaç programdan geçirdikten sonra system32 de kalıntısı kalmışmı diye bakarım hep. sağ tıkla simgeleri yerleştir de grup olarak göster de, bi daha sağ tıkla simgeleri yerleştir de değiştirmeye tıkla. bunu zaten biliyorsunuzdurda. yeni format attım makineye ondan sizinkinde normal olabilir.
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------
pcye birşey bulaştımı bir kaç programdan geçirdikten sonra system32 de kalıntısı kalmışmı diye bakarım hep. sağ tıkla simgeleri yerleştir de grup olarak göster de, bi daha sağ tıkla simgeleri yerleştir de değiştirmeye tıkla. bunu zaten biliyorsunuzdurda. yeni format attım makineye ondan sizinkinde normal olabilir.
-----------------------------
kafanmı iyi hocam. solda 6 tane menü var. yamuk yumuk paintte editlemişin. photoshopda düzgün bişey yapsaydın keşke. kendindemi inandın bu resme :| -
arkadaşım yalanmı söylüyom koca sayfayı print screen yapacak halim yok team wiever varsa gir bak bilgisayarıma ciddiyim komik olduğu için koydum zaten.
-
video çek garanti olsun
-
yok be oluyo harbi harbi aynı bokun laciverti oldu demin bende.hem adam bu konuda ayalan söyleyip napacak ki ?