System Of A Down - İnnversion Varmı Elinde Olan
-
grubun müziklerini çokda kaliteli bulmuyorum şahsen. Kendilerini siyasetle bi yere getirdiklerini bende binlerce insan gibi düşünoyrum. Bunlardan çok daha kaliteli guplar varken hiç isimleri bile geçmiyo. Soad'ı dinleyenleri "yasak elmalardan tatmak isteyen insanlar" olarak görüyorum. Daha bi cezbedici geliyo. Ayrıca konser görüntülerinde ellerinde "türkler ve köpekler" giremez tarzında pankartlarla resim çektirdiklerini görüyorum. Disstortion'nun sesini açıyolar sonuna kadar sonrada ver gazı ... boş iş bunlar..
-
benim içime sinmiyor.Neyse siz takılın...
-
bazı arkadaşlar grup hakkında yok ermeni soykırımı yapıyorlar yok atatürke ihanet ediyorlar demişler ama End0t0ksiN nin aradığı şarkının sözlerinde ben kötü bir yan görmedim. bu innervision nun türkçesi
KALP GÖZÜ
Bir evim var, dolanmak için özlemli
Seni bulmak zorundayım, seninle buluşmak zorundayım
Kutsal yüzünle adımlarını yavaşlat
Senin yardımına ihtiyacım var, kalp gözümü aramalıyımGözbebeklerim dans ediyor kendini kaybetmiş şekilde
Kutsal sessizliğin bütün şiddeti yok ediyor
Yıldızlar yerlerinde yüzünü yansıtıyorlar
Seni bulmam gerek, kalp gözümü bulmam gerekBisikleti yeniden keşfetmek hiçbir zaman geç değildir
Yeni vitesler için küçük frenler
hayat sana güç verirBisikleti yeniden keşfetmek hiçbir zaman geç değildir
Yeni vitesler için küçük frenler
hayat sana güç verirKutsal sessizliğin bütün şiddeti yok ediyor
-
http://angernet.org a bakmanı tavsiye ederim
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------benim içime sinmiyor.Neyse siz takılın...
-----------------------------bu adam sonrunlu dun benım konuda da bole abuk sabuk konusdu sonra aynı tepkıyı verdı ona burdan bsg demek ıstıorum yıne