System Of A Down A En Güzel Cevap
-
keske soad kadar güzel calsalar da bişi ye benzese müzik olarak foos sözler ayrı foos ben tutmadım bunları daha önceleri atv de birileri cıkmıstı onların daha iyi sözleri vardı en azından küfürsüz
edit= ne demek lan yaptıksa yaptık soykırım mal lan bunlar
-
Ulan bi allan kulu anlatmadı nasıl yapılıyo bu iş diye neyse kastım araştırdım buldum :D
Mp3 hali için buyrun; http://rapidshare.com/files/38776830/Dert-System__of__a__down_by_Nikoteen.rar.html
Nedenini açıklarsam konu amacından sapacak ama sadece şunu belirteyim "Ne demek lan soykırım yaptıysak yaptık !" diyen arkadaşların olaya bakış açıları çok pek bi yüzeysel geldi.Bu adamlar yıllarca soykırım soykırım diyo yapmadığımız bişey için bu kadar üstümüze geliyor,bu kadar laf atıyorlar sadece sivilleri değil sanat camialarınıda bu olaya katmışlar System of a down'ın hakkımızda neler dediğini bilmiyor sanırım bu arkadaşlar.Şimdi diyeceğim tek şey; Yapmadığımız bir şey için bunca yaygara koparıyorlar keşke yapmış olsaydıkda bunları miki mikine dinlemek zorunda kalmasaydık a.Q.Anlayan anladı ama olayı yine lastik gibi sağa sola çekmeye çalışanlar,sırf yaygara kopartmak için yaygara kopartmaya çalışanlar olacaktır ama umarım kimse olayı başka boyutlara çekmezde ben de köt olur kalırım çok iyi olur bu gerçekten.. -
"Yaptıysak yaptık oh ulan" dediği yerde altta yazan ingilizce karşılığına iyi bakın,
orda diyo ki "yapmadıysak da yaptığımızı söyleyin"
Kimsenin ekmeğine bişey sürdükleri yok. Çok yüzeysel bakan arkadaşlar var.
Biri de demiş ki "Tüm Ermenileri kötü sanıyolar" o arkadaş da klibin en sonundaki mesajı okusun.
-
yüzeysel düşünmeyle falanla filanla alakası yok.bu ülkenin tarih kurumu başkanı yusuf hallaçoğlu başta olmak üzere bir çok insan çalışıyo bu iddaaları asılsız çıkarmak için.çıkıp 2-3 tane adamın hayır işlicem derken içine etmesine gerek yok.
yapmadığımız halde bu kadar yaygara çıktığının farkındayım ama yinede zayıflık gösterip ''yaptıysak yaptık ohh'' gibi cümleler sarfetmeye gerek yok. -
mademki Türksün system e göster ürksün :)