System Of A Down A En Güzel Cevap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

keske soad kadar güzel calsalar da bişi ye benzese müzik olarak foos sözler ayrı foos ben tutmadım bunları daha önceleri atv de birileri cıkmıstı onların daha iyi sözleri vardı en azından küfürsüz

edit= ne demek lan yaptıksa yaptık soykırım mal lan bunlar

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Ulan bi allan kulu anlatmadı nasıl yapılıyo bu iş diye neyse kastım araştırdım buldum :D

Mp3 hali için buyrun; http://rapidshare.com/files/38776830/Dert-System__of__a__down_by_Nikoteen.rar.html

Nedenini açıklarsam konu amacından sapacak ama sadece şunu belirteyim "Ne demek lan soykırım yaptıysak yaptık !" diyen arkadaşların olaya bakış açıları çok pek bi yüzeysel geldi.Bu adamlar yıllarca soykırım soykırım diyo yapmadığımız bişey için bu kadar üstümüze geliyor,bu kadar laf atıyorlar sadece sivilleri değil sanat camialarınıda bu olaya katmışlar System of a down'ın hakkımızda neler dediğini bilmiyor sanırım bu arkadaşlar.Şimdi diyeceğim tek şey; Yapmadığımız bir şey için bunca yaygara koparıyorlar keşke yapmış olsaydıkda bunları miki mikine dinlemek zorunda kalmasaydık a.Q.Anlayan anladı ama olayı yine lastik gibi sağa sola çekmeye çalışanlar,sırf yaygara kopartmak için yaygara kopartmaya çalışanlar olacaktır ama umarım kimse olayı başka boyutlara çekmezde ben de köt olur kalırım çok iyi olur bu gerçekten..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

"Yaptıysak yaptık oh ulan" dediği yerde altta yazan ingilizce karşılığına iyi bakın,

orda diyo ki "yapmadıysak da yaptığımızı söyleyin"

Kimsenin ekmeğine bişey sürdükleri yok. Çok yüzeysel bakan arkadaşlar var.

Biri de demiş ki "Tüm Ermenileri kötü sanıyolar" o arkadaş da klibin en sonundaki mesajı okusun.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

yüzeysel düşünmeyle falanla filanla alakası yok.bu ülkenin tarih kurumu başkanı yusuf hallaçoğlu başta olmak üzere bir çok insan çalışıyo bu iddaaları asılsız çıkarmak için.çıkıp 2-3 tane adamın hayır işlicem derken içine etmesine gerek yok.
    yapmadığımız halde bu kadar yaygara çıktığının farkındayım ama yinede zayıflık gösterip ''yaptıysak yaptık ohh'' gibi cümleler sarfetmeye gerek yok.

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

mademki Türksün system e göster ürksün :)

Toplam Hit: 3739 Toplam Mesaj: 16