System Of A Down Gerçektende Atatürk"E Hakaret Ettimi ?
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
ilkerates bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
Evet Küfür Ediyorlar,Çoğu Şarkısında youtubedeki Yorumlara Bakarsan Çoğunlukla ''Fuck Turkey,Fuck Turkey girls Fuck you turkey'' :S
Çoğu şarkısı derken örneklendirebilir misin, hangi şarkıları!
-----------------------------şarkı dememiş şarkıda ki yorumlar demiş..
Anlatım bozukluğu yapan o bir, anlama konusunda sen 2. -
AsilKan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Bizimkiler SOAD'a laf eder. Bir yandan ahmet kaya dinler. Türkleri sevmedikleri gerçek. ermeni soyu oldukları için sevmeleri de beklenemez. Soykırım bir yana uzun süredir süregelen bir düşmanlık var aramızda. Biz de sövüyoruz ermeniye, ruma. Adam gibi bir grubumuz olsaydı da onlarda bizi savunsaydı.
ahmet kaya olayı ise tamamen ayrı boyutta. Bir yanda düşman olduğumuz ermeniler var. Öbür yanda bu ülkeyi içten bölmeye çalışan, dokunmadığımız halde bize saldıran soysuz köpekler var. Eğer bu ülkede ahmet kaya gibi birisi hala dinleniliyorsa, bu vatan haininin cd, kasetleri piyasada dolaşıyorsa SOAD yanlarında hiç kalır.
-----------------------------kerim mic rap & yunus emre - pacavralar yakılsın
Pit10 - Ses çıkarma
şarkılarında atıflarda bulunuluyor..
Abi onlar kim? Ben evrensel boyutta müzik yapan gruplardan bahsediyorum. O şarkıların sözleri Türkçe bir kere. En fazla kendimizi tatmin ederiz. O dediğin adamları bırak Dünya'da Türkiye'de bile çoğu kişi tanımıyor. -
FireX bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Bizimkiler SOAD'a laf eder. Bir yandan ahmet kaya dinler. Türkleri sevmedikleri gerçek. ermeni soyu oldukları için sevmeleri de beklenemez. Soykırım bir yana uzun süredir süregelen bir düşmanlık var aramızda. Biz de sövüyoruz ermeniye, ruma. Adam gibi bir grubumuz olsaydı da onlarda bizi savunsaydı.
ahmet kaya olayı ise tamamen ayrı boyutta. Bir yanda düşman olduğumuz ermeniler var. Öbür yanda bu ülkeyi içten bölmeye çalışan, dokunmadığımız halde bize saldıran soysuz köpekler var. Eğer bu ülkede ahmet kaya gibi birisi hala dinleniliyorsa, bu vatan haininin cd, kasetleri piyasada dolaşıyorsa SOAD yanlarında hiç kalır.
Pit10 - Ses çıkarma
Abi onlar kim? Ben evrensel boyutta müzik yapan gruplardan bahsediyorum. O şarkıların sözleri bile Türkçe. En fazla kendimizi tatmin ederiz. O dediğin adamları bırak Dünya'da Türkiye'de bile çoğu kişi tanımıyor.
-----------------------------Pit10'a en son RTE dava açmıştı bu şarkısından dolayı..
Sen dünya gündeminde bir Ahmet Şafak bir Mustafa Yıldızdoğan gördün mü ? Ama ahmet kayalardan özür dilenir şivan perverlerle fotoğraflar çekilir..
-
ilkerates bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
ilkerates bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
Evet Küfür Ediyorlar,Çoğu Şarkısında youtubedeki Yorumlara Bakarsan Çoğunlukla ''Fuck Turkey,Fuck Turkey girls Fuck you turkey'' :S
Çoğu şarkısı derken örneklendirebilir misin, hangi şarkıları!
-----------------------------şarkı dememiş şarkıda ki yorumlar demiş..
Anlatım bozukluğu yapan o bir, anlama konusunda sen 2.
-----------------------------hi hi ok..
-
AsilKan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Pit10 - Ses çıkarma
Abi onlar kim? Ben evrensel boyutta müzik yapan gruplardan bahsediyorum. O şarkıların sözleri bile Türkçe. En fazla kendimizi tatmin ederiz. O dediğin adamları bırak Dünya'da Türkiye'de bile çoğu kişi tanımıyor.
-----------------------------Pit10'a en son RTE dava açmıştı bu şarkısından dolayı..
Sen dünya gündeminde bir Ahmet Şafak bir Mustafa Yıldızdoğan gördün mü ? Ama ahmet kayalardan özür dilenir şivan perverlerle fotoğraflar çekilir..
-----------------------------O dediğin olaylar da sadece Türkiye'yi bağlayan şeyler. Benim kastettiğim şey, Soad gibi bir grup Dünya'ya malolmuş ve Türklere istedikleri gibi ileri geri ordan konuşuyorlar. Türklerinde popüler bir grubu olabilir ve gereken cevapları verebilir, Türkiye'yi tanıtabilirdi.
-
Manga vardı mtv ödülünü alırken ülkemin yalnızlığı için alıyorum gibisinden sözler sarfetmişti..
Onları söylemekteki amacım haine destek bol .. Söyleyenin yeri yok anlatabiliyormuyum..
Onların kendi milleti adına yaptıkları şarkılara kendi milletinden destek varken bizim Milletimiz ancak öksüz Türk kaderiyle baş başa bırakılıyor..
Yani şöyle söyliyim bölücü güçler ellerini çekseler de bizde tek ülkü etrafında birleşsek zaten dünya bizim olur o zaman dünya bize yaranacak müzik arar.
Ekleme :
Hem dünyaya malolmuşlarıda görüyoruz.. orhan pamuk vs.
-
FireX bunu yazdı:
Bizimkiler SOAD'a laf eder. Bir yandan ahmet kaya dinler. Türkleri sevmedikleri gerçek. ermeni soyu oldukları için sevmeleri de beklenemez. Soykırım bir yana uzun süredir süregelen bir düşmanlık var aramızda. Biz de sövüyoruz ermeniye, ruma. Adam gibi bir grubumuz olsaydı da onlar da bizi savunsaydı.
ahmet kaya olayına gelirsek. Bir yanda düşman olduğumuz ermeniler var. Öbür yanda bu ülkeyi içten bölmeye çalışan, dokunmadığımız halde bize saldıran soysuz köpekler var. Eğer bu ülkede ahmet kaya gibi birisi hala dinleniliyorsa, bu vatan haininin cd, kasetleri piyasada dolaşıyorsa SOAD yanlarında hiç kalır.
--------------------------valla yaa hala o ölüsünü dirisini bilmem ne yaptığımının çocuğunu dinliyorlar yaa tav oluyorum safi yük bu ibneler sırtımıza hala daha destek görüyorlar yaa çivisi çıktı bu ülkenin :S