Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
System Reset ( Rte Eksik Dosya Hatası )
System Reset ( Rte Eksik Dosya Hatası )
-
android gibi.
-
bu tempoya can dayanmaz reel ve küsüratlı yani asl rakamlarla konuşuyor biyerinden yuvarlayıp 600 lira vericem demiyor ayrıca duraksadığı anda dikkat ettiysen ya öndekileri dinliyor yada sondaki miting full görüntüsünde mikrofonsuz ''geri gidin geri ezileceksiniz lütfen'' kısmını sesi açtığpımda rahatlıkla duyabiliyorum bi arkadaş kazanır bu ibneler demiş kötü söz sahibine aittir elbette kazanıcak birader hak ebediyyen batılın yakasındadır
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
söylediği söze bakmak lazım. 79 yılla kendi 8.5 yıllık iktidarını karşılaştırarak yaptığı icraatın ne denli fazla olduğuna. 8.5 yıl önce kaç milyar dolar varken şimdi kaç milyar dolar borç olduğuna?(ben söyleyim 23 milyar dolardan 5e indi..) kaç tane hastane varken şimdi kaç tane var. hastanede önceden muayene için ne kadar ödüyordunuz şimdi muayene+ilaç için ne kadar ödüyorsunuz kendiniz bi düşünün. ben şahsen(babamın cebinden çıkardı hatırlarım) hastanede ayakbastı parası alırlardı resmen.. şimdi ilaç+muayene parası daha ucuz önceden sıra numarası alcaz diye çektiğimiz çileden verdiğimiz paradan
-----------------------------o zaman sana bir iki degisik sonuc gosterelim. bunlar google sonuclari. ortaya karisik atalim
-
BarisYigit bunu yazdı:
fatal erröRte
-----------------------------:D süper
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
söylediği söze bakmak lazım. 79 yılla kendi 8.5 yıllık iktidarını karşılaştırarak yaptığı icraatın ne denli fazla olduğuna. 8.5 yıl önce kaç milyar dolar varken şimdi kaç milyar dolar borç olduğuna?(ben söyleyim 23 milyar dolardan 5e indi..) kaç tane hastane varken şimdi kaç tane var. hastanede önceden muayene için ne kadar ödüyordunuz şimdi muayene+ilaç için ne kadar ödüyorsunuz kendiniz bi düşünün. ben şahsen(babamın cebinden çıkardı hatırlarım) hastanede ayakbastı parası alırlardı resmen.. şimdi ilaç+muayene parası daha ucuz önceden sıra numarası alcaz diye çektiğimiz çileden verdiğimiz paradan
-----------------------------o zaman sana bir iki degisik sonuc gosterelim. bunlar google sonuclari. ortaya karisik atalim
anca google sonuçları olur zaten :) bide milliyet.(en çok yalan haber yapan gazetedir. evinizde telefon var arayın sorun türkiye istatistik kurumuna) resmiyette bi geçerliliği yok bu haberlerin. ayriyeten biri çok güzel söylemiş. götünden 600 ytl vericem diye uydurmuyor. o rakamların tamamını ezberleyemez. bahçeli gibi kağıttan okuyup kafayı hiç kaldırmadanda konuşmuyor. gayette etkili hitabeti var. götünden 600 ytl vercem diye uydursa daha çok inanırdınız bunada eminim :) kaynak nerde diyosun? başbakan seçin beni o zaman görürsünüz kaynağı 600 lira vercem. hıı tabi tabi. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
anca google sonuçları olur zaten :) bide milliyet.(en çok yalan haber yapan gazetedir. evinizde telefon var arayın sorun türkiye istatistik kurumuna) resmiyette bi geçerliliği yok bu haberlerin. ayriyeten biri çok güzel söylemiş. götünden 600 ytl vericem diye uydurmuyor. o rakamların tamamını ezberleyemez. bahçeli gibi kağıttan okuyup kafayı hiç kaldırmadanda konuşmuyor. gayette etkili hitabeti var. götünden 600 ytl vercem diye uydursa daha çok inanırdınız bunada eminim :) kaynak nerde diyosun? başbakan seçin beni o zaman görürsünüz kaynağı 600 lira vercem. hıı tabi tabi.
-----------------------------Deniz Fenerinden yedigi haram paralar yeter. O paralardan payin vr ki bu kadar genis ve rahatsin. RTE nin mal varligini artik milyonlar ifade edemiyorlar. Istatistik kurumu kime calisiyor =) Abicim kandirmayin kendinizi. Ben sana senin zihninin alabilecegini soyledim sadece. Bunun icin google da biraz sorf yapsan yeterli.
Perincek tarafindan , zamaninda Abdullah Gul'un Amerika'ya RTE basbakan olsun diye yazdigi rica mektubunu da gordu Turkiye. ama ne yazik ki bizde balik hafizasi var. bazilarinin da isine gelmiyor. Milli irademiz bile kalmadi AQ.
-
Farz edelimki Bu RAkamlar doğru
Dünyada ülke neyse, Ülkede de insan o dur
Çok Para harcayan insanın muhtemelen Rahatı da Yerindedir
Rahatı yerinde olan insanın kafasıda Sağlamdır
Kafası sağlam olan insanın Düşünme Kabiliyeti Yüksektir
Düşünme Kabiliyeti Yüksek olan insanın Bilim, Felsefe, edebiyat, Müzik maddeleri Çoğaltabilirsin, Alanında Yeni Fikirler üretme yeteneğide yüksektir
Buda Beraberinde Gelişmeyi Ve yükselmeyi Getitirir..
Kısacası Eger
2002 ye göre gider Çoksa
o zaman
2002 ye göre de dünyada ilerleme hızımız da daha çoktur
Bu da hepimizin istediği değilmi? -
pcdoktor636 bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
anca google sonuçları olur zaten :) bide milliyet.(en çok yalan haber yapan gazetedir. evinizde telefon var arayın sorun türkiye istatistik kurumuna) resmiyette bi geçerliliği yok bu haberlerin. ayriyeten biri çok güzel söylemiş. götünden 600 ytl vericem diye uydurmuyor. o rakamların tamamını ezberleyemez. bahçeli gibi kağıttan okuyup kafayı hiç kaldırmadanda konuşmuyor. gayette etkili hitabeti var. götünden 600 ytl vercem diye uydursa daha çok inanırdınız bunada eminim :) kaynak nerde diyosun? başbakan seçin beni o zaman görürsünüz kaynağı 600 lira vercem. hıı tabi tabi.
-----------------------------Dimi tarafsız samanyolu haber veya zaman gazetesinin yayınladıkları olmalıydı. Gerçek, tarafsız, dürüst gazeteci dimi onlar ?
Başka gazete yayınlayınca yalan haber, tayyip yandaşı yayınlayınca doğrucu dürüst haber.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
// Gobek bagını babası akp genel merkezının topragıne gommus.Ondan boyle bu arkadas. -
Fazla Siyasi Konu Var