folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder System Tray Da Görünen Program İconunu Gizlemek???

System Tray Da Görünen Program İconunu Gizlemek???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Bizim üniversitenin hızı 16 Mbit  ve mümkün olduğunca sömürmeye çalışıyorum.Okulun İnt. kafesi bilgisayarların birine flashget programını kurdum fakat system trayda (sağ alt köşe) gözükmesinden dolayı meraklı arkadaşlar tarafından kapatılabiliniyor.

Başlat-ayarlar-Görevçubuğu ve başlat menüsü - Özelleştir - Flashget(Herzaman Gizle) seçeneğinden daha güzel cevaplar verirseniz sevinirim.Veya Flashget harici böyle tamamen gizlenebilen program.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bak aslanım denetim masasına gel oradan kullanıcı hesapları yeni bir hesap oluştur de yeni bir hesap olsun sonra başlat kullanıcı değiştir de diğer oturumdan istediğini yap sonra git diğerini aç işte bak hepsi gizlendi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Hangi okul sizinki?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

okulun önemi yok.Önemli olan cevaptı.Yanlız bilgisayarları sınırlı kullanıcıdan kullanıyoruz.Doğal olarakta söylediklerini yapamayız.Aslanım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    virtual desktop diye bi program var onu bulup kurabilirsen işini görür...

Abra Kadabra
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Dediğim gibi sınırlı kullanıcı olarak bilgisayarı kullanıyoruz bu yüzden program kurmamız pek mümkğn değil.Ama Admin olarak giriş yapıp dediğini veya arkadaşın dediğini yapiym.Bide makinalarda deepfreeeze 6 versiyonu varki bildiğim kadarıyla unfreeze i daha çıkmadı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:
    -----------------------------

Dediğim gibi sınırlı kullanıcı olarak bilgisayarı kullanıyoruz bu yüzden program kurmamız pek mümkğn değil.Ama Admin olarak giriş yapıp dediğini veya arkadaşın dediğini yapiym.Bide makinalarda deepfreeeze 6 versiyonu varki bildiğim kadarıyla unfreeze i daha çıkmadı.

hacım şimdi aklıma geldi bu virtual desktop un kurulumsuz versionu vardı cdlerin arasında rastlmıştım 500 kb bişey onu direk indirip çalıştırabilirisin...

Abra Kadabra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    Dostum ilgine çok teşekkür ederim.Registrye bişey göndermiyorsa çalıştırabilirm.Sana zahmet bi upload edersen...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Buyur Kardes Birde Bunu Dene Bakalım Kurulumsuz Ufak Bir Programcık Calıştırdığın Zaman Sağ Alt Köşede Kırımızı İcon Var Ona Tıkladığın Zaman Göreceksin Bende AV Olmadığı İçin Bakamadım Sen ControL Edersen Sevirim Yanlış Olmasın Sonra :)

Kolay Gelsin..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

verdigin dosyada virus oldugu icin silinmistir. parite.b virusu vardi buyuk ihtimalle seninde haberin olmadan bulasmis, baska bi virus cesidi olsaydi su an tahribat topraklarinda bulunmazdin 

muridlerin verdigi tüm dosyalari mutlaka virus taramasindan gecirin

underzero 

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    catlax bunu yazdı:

Buyur Kardes Birde Bunu Dene Bakalım Kurulumsuz Ufak Bir Programcık Calıştırdığın Zaman Sağ Alt Köşede Kırımızı İcon Var Ona Tıkladığın Zaman Göreceksin Bende AV Olmadığı İçin Bakamadım Sen ControL Edersen Sevirim Yanlış Olmasın Sonra :)

Kolay Gelsin..

xxxx

Bu arkadaşın verdiğini bi dene olmazsa bende upload ediyim okuldayım şuan eve gidince el atıcam halledicez bu olayı (:

Abra Kadabra
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    catlax isimli arkadasin verdigi programi kuran arkadaslar parite.b temizleme aracini edinip sistemlerini kontrol etsinler.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 3442 Toplam Mesaj: 14