T-Shirt Satışları Başlamıştır.Sadece 3 Günlüğüne
-
emir ben alıcam kardeşim de bunlardan başka yok diyosun yani hmm bunlardan başkası yoksa :P 5. tasarımını istiyorum
-
sana sadece ben değil bi forum çok güzel bir şekilde cevap verdi halilcandemirle alakalı bölümde. oku sen oku hadi... kulakların çınlıodur hala :D pm den cevap vermicen ha. sana bişey yazarsam söylersin bunu ok mi eziq?
-
lycra adamla ilgim yok diyor bi rahat dur yaw :PP
özele baksana bi -
ne özeli? özelde bişey yok. ayrıca halilcandemir dosyasına baksın herkes. bu adamı ilk orda yazdıklarından sonra gördüm. herkes ii dayamış tabi buna cümleleri yüzünden :D
-
halil candemir konusunda emir55 e hak vermek isterdim fakat burdaki bilgilerine baktığım zaman web sayfası kısmında belirttiği url ye gittiğimizde açılan sayfanın halil candemir tarafından design edildiğini görüyoruz. bu da emir55 in biraz önce halil candemir için söylediği "ilgim yoktur" beyanına ters düşüyor.
yanılıyor muyum? -
emir55 sen de yandın oğlumm.. pkk ya yardım ve yataklık. sizin için yeni terör yasası çok şey getirdi.
bu arada yasin_55 bey ne konuda destek veriyorsunuz bir yandaşa? halilcandemiri savunmasa ben burda bişeyler yazmam. halilcandemiri kurtarmak için yazı yazdığı yerde de emir55 nicknameli şahsa her dem girilmezdi..
Ayrıca emir55 elime veriyordu gelsin versin. Hadi.. O lamer bile değil.. Ama sonunuz çok kötü olacak.. Hadi size naşş.. hayatınızla oynadınız sen de o da.. Samsundan da böylelerinin çıkacağını hiç sanmıyordum..
yihahahah -
lan de sittir ordan :D
bana t-shirt(4,5 ytl)+istediğin renk sprey(tane 1,75 ytl)+istediğin deseni getir
onu metal levhaya oydururuz :D
istediğin gibi bi t-shirt olur
öle baskı la uğraşma soyuluyo sonra onlar -
http://img369.imageshack.us/my.php?image=tahribayt8np.jpg
bu tasarım desinex nikli arkadaşımıza ait affına sığınarak kullanıyorum işallah bişe demez
bana bu tişörtün siyahını tarikat of tahribat.com yazmayanı yapabilecek varsa buyuk sevaba girer
tunca sanki sende bir potansiyel var
(büyük sevaba girer dedim ama sevablık iş istemiyorum parasını yollucam :)) -
KELvin ben bu işin kitabını yazıcam satıcam :P
ticarete dökücem bu işi ama ilk t-shirt telef oldu benim :) -
abi boş ver istemiyorum senden :d telef ettiğine göre ama şu http://img369.imageshack.us/my.php?image=tahribayt8np.jpg tişörtün siyahını ve tarikat of tahribat.com yazısız basabilecek varsa çok güzel bir tişört olur ::P
Toplam Hit: 7794 Toplam Mesaj: 37