T-Shirtler Hakkındaki Son Konu-Eski Konu
-
abi bu makbuzu yatırmak için çektiğimiz cefalarırı bilseniz piy10dinle bana 4 tişört daa weriridin rene abi .d
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
abi bu makbuzu yatırmak için çektiğimiz cefalarırı bilseniz piy10dinle bana 4 tişört daa weriridin rene abi .d
sen renenin çektiği sıkıntıları bilssen bi tane audi a8 alırdın :) -
galiba 40'a yakın kişi bizi yarı yolda bırakmış...
-
RENE hocam 40 dk dir uraşıyo :D adımız çıksın şu totoşlarda yayınlansın :D
-
Saat 3.45...
2 gündür atölyede sabahlıyorum, artık ölecem...
Ptt online sistemi bu günün ücretlerini hala güncellemediği için, bu gün yatıranları bilemediğimden dolayı, acıklama yapamıyorum, yarın herşeyi sisteme girdiklerinde sağlam bir konu acacam yapılan ibnelik hakkında... Yok siz söyleseydiniz amacımız reneyi sikmek die, başka yollarlada hallederdik...
İbnelik yapmayıp beni yarı yolda bırakmayan ilk 56 kişilik gurubun, tshirtlerini yarın sabahtan mng kargo ile kargoluyorum...
Ben sözümü tuttum ayın 6 sında kargolicam die 2 elimde kanda olsa, fakat yarın akşam okula dönüyorum bi sınav meselesi yüzünden diğer paraları yatıranlarınkini ayın 12 sinden itibaren ankaraya döndüğümde kargolamaya başlayacağım...
İlk 60 kişi hayrını görsün, ayın 7 sinde ellerinde olacaktır tshirtleri...
Teşekkürler...
-
o totşlardan biri de ben oluyom galiba amk :(
20 lira ayarlayıp yatıramadım amk yaa
cuma yatırsam olmuyomu :(
-
inlTorNaVida bunu yazdı:
yunusemre bunu yazdı:
ya parayı bu gün buldum yarın yatırsam olur mu?
parayı yatıranların sayısı 100 bulmazsa muhtemelen olur.
inş olur :(:( -
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------totoşlar büyük totoşluk yaptılar madem götüne güvenemiyon ismini niye yazdırıyorsun. Allah bilir kaç tane fazla tişört kalcak elde amk sizin TOTOŞLAR!
feneristin söyledikleri süper uygulmalar :d daha egzotik bir fikri olan söylesin :D
rene elinde xxxxl kalırsa bi arkadaş istiyordu ona alayım bari.
-----------------------------ya rene abü elinde kalcak gibi bi durum olursa cuma yatırsam da olurda :S dimi :S
off yaaaa :S
-
tesekkurler rene hocam
aldık otomatik pm ini umarım hersey rast gider
emegine saglık
-
hocam tahmınımce 20 25 kişi satışı koydu tam sayı belli olcak